Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen társkeresési tanácsokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen társkeresési tanácsokat tudnátok adni egy incelnek?

Figyelt kérdés

Próbálkoztam mindennel hogy chadesebbnek tűnjek. Photosoppban át alakítottam a profilképemet, szélesebbre rajzoltam az állkapcsom, hogy közelebb kerüljek a nők által preferált ideális chad arcberendezéshez.

Az üzenetekben is próbáltam dominálósabb lenni és alfahímesen fogalmazni. De ha olyanokat írtam a csajnak, hogy "igen, bébi, tetszel, ha tepersz egy kicsit, simán randizhatunk ;)" nem válaszolt.

2023. ápr. 13. 08:20
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
42%
En az inceleket is torolnem ugy ahogy vannak, nem csak a kerdeseiket.
2023. ápr. 13. 09:33
 12/27 anonim ***** válasza:
56%
"Próbálkoztam mindennel hogy chadesebbnek tűnjek. Photosoppban át alakítottam a profilképemet, szélesebbre rajzoltam az állkapcsom," - felejtsétek már el ezt a hülyeséget, hogy széles állkapcsúnak kell lenni! Ez egy hülyeség, amivel tömik a fejeteket. Rengeteg, nem széles állkapcsú férfi vonzó a nők számára. Nem ezen múlik, hidd el.
2023. ápr. 13. 09:43
 13/27 anonim ***** válasza:
79%

Tehát átrajzolgatod a képeidet és bunkó vagy?

Hát nem tudom.. eddig sem voltál egy főnyeremény, de egyre lejjebb tornászod magadat:D

Kell eg yjótanács? Ismerd meg a nőket. Mert most fogalmad sincs róluk és ez nagoyn meglátszik az írásaidon.

És hát dolgozz magadon. Kezdetben pl megtenné, ha nem lennél ennyire felszínes.

2023. ápr. 13. 10:23
 14/27 anonim ***** válasza:
68%
Hu de vicces
2023. ápr. 13. 10:31
 15/27 anonim ***** válasza:
11%

Hiába próbálsz olyan lenni, mint mi, sosem éred el a szintünket.😉

Incel vagy. Ergo nem érdemelsz párkapcsolatot, ahogy az ötös írta nagyon helyesen.😁

2023. ápr. 13. 10:32
 16/27 anonim ***** válasza:
51%
Mégis ki a tököm mondja azt hogy az Incelek nem érdemelnek pàrkapcsolatot? Ha bizonyìtja hogy tud normálisan is viselkedni miért nem kaphat esélyt? Azért az Inceleket gyalázók fejében is vannak àm gondok. A gyűlölet országa lettünk. Erre épül a mai hatalmi rendszer.
2023. ápr. 13. 13:46
 17/27 anonim ***** válasza:
62%
16, a 15ös csak hergeli a kérdezőt. Ez a kérdező ugyanis naponta tesz fel igencsak... érdekes kérdéseket amiből süt, hogy vagy óriási troll, vagy nagyon nincs képben a világgal.
2023. ápr. 13. 14:03
 18/27 anonim ***** válasza:
#17 ja értem ,ezt nemtudtam
2023. ápr. 13. 14:18
 19/27 anonim ***** válasza:
62%
Én már azon sem csodálkoznék, ha saját magára írogatna ilyeneket a kérdező álprofillal :D
2023. ápr. 13. 14:28
 20/27 anonim ***** válasza:
20%
Mondjuk a kérdezőhöz hasonlók szerintem sem érdemlik, hogy valaha kapcsolatuk legyen, minden kérdéséből ömlik a megvetés, a gyűlölet, az utálat a nők felé. Nem us értem az ilyen minek akar kapcsolatot, de bizton merem állítani, hogy minden nő hálás lehet, ha egy ilyen férfi sosem kerül a közelükbe!!
2023. ápr. 13. 15:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!