Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen társkeresési tanácsokat tudnátok adni egy incelnek?
Próbálkoztam mindennel hogy chadesebbnek tűnjek. Photosoppban át alakítottam a profilképemet, szélesebbre rajzoltam az állkapcsom, hogy közelebb kerüljek a nők által preferált ideális chad arcberendezéshez.
Az üzenetekben is próbáltam dominálósabb lenni és alfahímesen fogalmazni. De ha olyanokat írtam a csajnak, hogy "igen, bébi, tetszel, ha tepersz egy kicsit, simán randizhatunk ;)" nem válaszolt.
1. A társadalom nem tartozik neked semmivel, ahogy a nők sem.
2. A párkapcsolat az nem csak úgy "jár" alanyi jogon
3. Nem a tükör a hibás ha nem tetszik amit látsz.
4. Amennyi energiát amit beleölsz az áldozatszerepbe, ha azt arra fordítod hogy magadon és a hozzáállásodon dolgozz, hidd el hogy hamar fogod látni az eredményét
5. A nők nem valami megközelíthetetlen másik univerzumból származó lények: ők is ugyanúgy emberek mint mi, férfiak, érzésekkel.
6. Csak azért mert egy nő kedves veled még nem jelenti azt hogy tetszel is neki /akar randizni
Itt egy jótanács:
Felejts el mindent, amit az incelwikin olvastál, vagy Andrew Tate-től hallottál.
Műtyűr is back!
Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy a kérdés nem troll.
Viszont ha valaki trollkodni akar, egy olyan kérdést írna ki, amire vicces válaszok születnek, senki nem vágyik arra, hogy huszonháromezredszerre is szétoltsák. De még ezzel együtt sem tudom elhinni, hogy ez a kérdés és a kommentár hozzá teljesen komolyan van gondolva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!