Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Incelek, mit tesztek az incel-ügy előrevitelére?

Figyelt kérdés

Én azt látom, hogy csak arról megy a vita, hogy a világnak mit kellene tenni az incelek ügyéért. De lássuk be, egy csoport ha érvényesíteni akarja az akaratát, akkor elsősorban neki kell tennie az ügyért, és majd széen sorban jönnek a külső támogatók is, hogy felkarolják az ügyüket.

Szóval szerintem elég logikus lépés, hogy ha az incelek változást akarnak, akkor tenniük kell valamit. Semmiből ugye nem lesz valami.

Milyen lépéseket tette, tesznek vagy terveznek tenni a közeljövőben incel csoportok?

Itt jelenlévő incelek! Ti mit tesztek az incelek ügyéért?

2023. ápr. 14. 17:21
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
73%

8: "közbe a gyerekkori szerelmem elhízott csúnya szingli nőként továbbra is a Chadeket kergeti a clubban (lassan mindketten 30asok vagyunk), posztolgatja az eröltetett képeket instára, engem meg továbbra is elhajt a szokásos bullshit excuse -okkal, amiket kb egész életemben tapasztaltam. Igazságtalan az élet, de sajnos ez van"

Nem ugyanannál az egy darab nőnél kell próbálkozni, aki már korábban is elhajtott, hanem keresni valakit, ezt az előzőt pedig kerülni messze ahogyan csak lehet.

2023. ápr. 14. 21:37
 12/21 A kérdező kommentje:

"Ez nem így működik. A hajléktalanok mit tesznek a hajléktalan-ügy előreviteléért? A kisebbségek mit tesznek a rasszizmus-ügy előreviteléért?"

Hát pl ott a FN, azaz a Fedél Nélkül újság amit hajléktalanok írnak, szerkesztenek és árúsítanak, nem kevés tényleg minőségi interjúval, irodalmi alkotással, mindenféle cikkel. Sok hajléktalan ennek az árúsításából tartja fenn magát vagy akár ebből teremtette meg azt az ugródeszka bevételt amiből azátn normális munka és végül otthon lett.

Ráadásul az ex-hajléktalanok közül nagyon sokan visszajárnak segíteni hajléktalan szállókba segíteni azokon akik most vannak olyna helyzetben amilyenben régen ők voltak.

Cigányok mit tesznek? Cigány iskolák, cigány kultúra művelői és oktatói, kisebbségi jogok képviselői stb....

Szóval az említett két példa nem jó, mert ők tesznek a saját ügyükért. Ráadásul ez a kettő pont olyan csoport akik nagyon kevés erőforrással gazdálkodhatnak. Az incelek közt a legtöbben teljesen kielégítő pénzügyi erőforrással rendelkezik, sőt, többen igencsak kimagasló anyagi helyzetben van, szóval erőforrása, lehetősége bőségesen lenne egy közösség rendes megszervezésére, nem szorul rá minimális külső segítségre sem.

2023. ápr. 15. 00:41
 13/21 anonim ***** válasza:
0%
Majd kirobbantják az Incel forradalmat.
2023. ápr. 15. 08:48
 14/21 anonim ***** válasza:
62%

Incel forradalom, ne röhögtess!🤣

De csak a móka kedvéért képzeljük el, hogyan zajlana ez az incel forradalom?😆

2023. ápr. 15. 09:31
 15/21 anonim ***** válasza:
0%

11: Az a gond, hogy Tinderen, szórakozóhelyen vagy bárhol máshol az én generációm mondjuk ki, Chad only. Ez alól néha tesznek kivételt, például amikor egy gyerekkori szerelem jön vissza. Ennél a lánynál volt a legtöbb esélyem. Ha neki sem kellek a kinézetem miatt, nagyon nincs más lehetőség.(Magyarországon..Thaiföldön még lehet)

A fiatalabb generáció meg a saját baráti köréből válogat, ahova nem fogok csak úgy bekerülni.

2023. ápr. 15. 19:24
 16/21 anonim ***** válasza:
19%

15. Ez igaz. Én jóképű vagyok és a csaj ismerőseim, vagy a csajok akikkel randizom folyamatosan ezekről mesélnek, hogy mennyire zavarja őket, hogy a szórakozóhelyeken a nem jóképű pasik próbálkoznak náluk. Ha a kinézeted nincs rendben, onnantól kezdve bele is gebedhetsz, nem fog menni a bulis csajozás. Én tavaly elmentem 4-szer bulizni összesen nagy csajozási szándék nélkül (nem vagyok egy nagy bulizós) és egyszer még kb. egy csaj szedett fel magának, mármint odajött hozzám lényegében táncolni és kérette magát folyamatosan, fél órán belül csókolóztunk és hasonlók.

Aki nők folyamatosan arról panaszkodnak, hogy milyen rossz, hogy olyan sokan próbálkoznak náluk, el sem bírják képzelni milyen az, amikor férfiként nemhogy senki nem próbálkozik nálad, de akár több tucat, több száz elutasítás ér zsinórban és senkinek nem kellesz.

2023. ápr. 15. 19:46
 17/21 anonim ***** válasza:
0%

16: Én magamat blackpilled incelnek tartom és én vagyok az a nem jóképű pasi, aki az utóbbi 10 évet végigpróbálkoztam a szórakozóhelyen.

Ami vicces viszont, hogy nekem is volt azért sikerem és amikor sikeres voltam nőknél, 3 -ból kétszer a nő szedett fel.

2023. ápr. 15. 20:31
 18/21 anonim ***** válasza:
0%
Igazából abban különbözök a többi férfitól szerintem (ezért vagyok incel), hogy én nem jövök össze egy nővel hosszú távon a szex után csak azért, mert tudom, hogy a következő 3 évben nem lesz másik.
2023. ápr. 15. 20:33
 19/21 A kérdező kommentje:
Srácok, elkanyarodtunk. Ezeket mind leírtátok már mindenhol épp elégszer. Incelek vagytok, ti vagytok a kérdés megszólítottjai, kérlek válaszoljatok a kérdésre! Vigyük már kicsit előrébb az incel ügyet!
2023. ápr. 15. 23:10
 20/21 anonim ***** válasza:
Egyébként a 7 -es válaszom miért lett lepontozva? Ha egy incel válaszol, az utomatikusan lepontozást jelent akkor is, ha nem írok bele semmi "keményet"?
2023. ápr. 16. 14:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!