Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi az incel női megfelelője?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az incel női megfelelője?

Figyelt kérdés
Én is hisztizni akarok, mert Brad Pitt típusú pasit szeretnék, de csak Adam Sandler-ek keresgetnek meg. Szóval mi vagyok, ha női incel szeretnék lenni???

2023. ápr. 10. 17:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
16%
pl. hisztispicsa
2023. ápr. 10. 17:48
 2/13 anonim ***** válasza:
44%

Mizu jenőke!

Bedurvultál mert locsolkodáskor nem nyitott ajtót egyik lány se?

2023. ápr. 10. 17:49
 3/13 A kérdező kommentje:
De mondjuk ha kitalálom, hogy nekem alanyi jogon jár a Pitt kaliber és sokkal finomabb csirkepaprikást fogok főzni nokedlivel, ha megkapom? Vagy mondjuk milyen igazságtalan, hogy minél szebb valaki, annál többen nézik meg az utcán és én követelem, hogy a csúnyákat is köteles legyen minden férfi megnézni! Mondjuk minden jó pasi napi egyszer kötelező egy csúnya nőt megnézni és modolyogni rá. Na ugye, nem is nehéz, az illetőnek máris jobb lesz a napja és nem idegeli ki a munkatársait, de az önző férfiak még ennyit se képesek megtenni!
2023. ápr. 10. 17:52
 4/13 A kérdező kommentje:

*jav. mosolyogni

Nem vagyok Jenőke. Új ez a közösség nekem és szórakoztatónak tartom ezt az inceles és chades vonalat, sehol máshol nem jött még szembe.

2023. ápr. 10. 17:54
 5/13 anonim ***** válasza:
48%
Femcel, nem?
2023. ápr. 10. 17:57
 6/13 anonim ***** válasza:
60%
Nincs ilyen. Egy nő sem hisztizik a férfiak újraelosztásáért, és azért sem, hogy neki jár a jóképű, sportos férfi.
2023. ápr. 10. 17:57
 7/13 A kérdező kommentje:

De még kialakulhat ez az irányzat.

Femcel, tényleg van ilyen? :D Őrület!

2023. ápr. 10. 18:01
 8/13 anonim ***** válasza:
45%
Femcel.
2023. ápr. 10. 18:52
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Az incel mozaikszó alapja nem tartalmaz nemre vonatkozó minősítést: az "involuntary celibate" kifejezés ui. mindkét nemre alkalmazható, így az ebből alkotott szóösszevonást is lehet mindkét nemre használni. Más kérdés, hogy valóban kezd terjedni a nőkre specifikus femcel forma, aminek a fentiek szerint nem sok értelme van, de hát ez van...
2023. ápr. 10. 20:19
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Az incel szó egy nőhöz kapcsolódik, ő volt az aki így nevezte saját magát, sajna ebből lett egy terror cselekmény is később a követői körében, akik miatt halt meg több ember is, mert félreértelmezték azt amit ő vallott, de ő is elítélte ezeket az embereket.

Olvass utána a történetének. Én amúgy mindig kamillázok mikor itt a nagy többség elkezdi ezt az incelezést, volt itt egy kérdés is ahol folyamatosan oltogatták a srácot, és már egészen más szóból alkottak incel szót, egy betű különbséges szóval, nagyon fárasztóak a gyk-n az emberek már ezzel a lejárt lemezes incel köpködéssel. Azt se tudják mi ennek a szónak a háttere, története.

2023. ápr. 10. 20:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!