Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az incel női megfelelője?
Mizu jenőke!
Bedurvultál mert locsolkodáskor nem nyitott ajtót egyik lány se?
*jav. mosolyogni
Nem vagyok Jenőke. Új ez a közösség nekem és szórakoztatónak tartom ezt az inceles és chades vonalat, sehol máshol nem jött még szembe.
De még kialakulhat ez az irányzat.
Femcel, tényleg van ilyen? :D Őrület!
Az incel szó egy nőhöz kapcsolódik, ő volt az aki így nevezte saját magát, sajna ebből lett egy terror cselekmény is később a követői körében, akik miatt halt meg több ember is, mert félreértelmezték azt amit ő vallott, de ő is elítélte ezeket az embereket.
Olvass utána a történetének. Én amúgy mindig kamillázok mikor itt a nagy többség elkezdi ezt az incelezést, volt itt egy kérdés is ahol folyamatosan oltogatták a srácot, és már egészen más szóból alkottak incel szót, egy betű különbséges szóval, nagyon fárasztóak a gyk-n az emberek már ezzel a lejárt lemezes incel köpködéssel. Azt se tudják mi ennek a szónak a háttere, története.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!