Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi az incel női megfelelője?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az incel női megfelelője?

Figyelt kérdés
Én is hisztizni akarok, mert Brad Pitt típusú pasit szeretnék, de csak Adam Sandler-ek keresgetnek meg. Szóval mi vagyok, ha női incel szeretnék lenni???

2023. ápr. 10. 17:46
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket! Tök jó, hogy leírtátok ezeket, mert kicsit elveszett voltam a témában. Ez egy hasznos kérdésnek bizonyult. :)
2023. ápr. 10. 20:33
 12/13 anonim ***** válasza:
49%
Femináci, femcel.
2023. ápr. 11. 09:32
 13/13 anonim ***** válasza:

Az első online közösség, amely az "incel" kifejezést használta, 1993-ban indult, amikor egy kanadai egyetemista, aki csak keresztnevén, Alana néven volt ismert, létrehozott egy weboldalt, hogy megbeszélje szexuális inaktivitását másokkal.

Alana női név. Csak szólók. Írták már előttem, és igaz; az első ember, aki incelként definiálta magát, nő volt.

De ezt is érdemes észben tartani:

2018-ban Alana így nyilatkozott a projektjéről: "Ez határozottan nem egy csomó srác volt, akik a nőket hibáztatták a problémáikért. Ez egy elég szomorú változata ennek a jelenségnek, ami manapság történik. A dolgok megváltoztak az elmúlt 20 évben."

2023. ápr. 12. 09:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!