Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A külföldi turistacsávók megjelenése a magyar sex marketen olyan, mint egy inváziós faj behurcolása egy ökosistémába?
Balázs baxod!
Fél tizenegy és már a tüskék megzavarták az agyhullámaidat?
1. nem vagyok balázska, grrr!
2. nem kell alkesznak beállítani. Tegnap este óta nem ittam!
3. mért baj hogy megpróbálom tudományos megközelítéssel elemezni a kialakult sex market helyzetet? Ahelyett hogy örülnének az emberek (pláne a nők), hogy fejlesztem magam és a tudásomat, csak a lehúzást kapom.
"2. nem kell alkesznak beállítani. Tegnap este óta nem ittam!"
Oh my God!
"Tudományos alapon"
Na, akkor gondolom vannak számadataid is, hisz a tudományosság alapja az, ha egzakt módon leképezhető ellenőrizhető adatokra.
Attól még nem lesz valmai tudományos, hogy idegen eredetű szavakat használsz...
Szóval dobd a konkrét adatokat, aztán kielemezhetjük:)
9
Szexuális szelekció? Hallottál erről? Amikor fizikai tulajdonságok alapján szelektál a nőstény.
Lásd pávák. Minél díszesebb a tollazata a páva kakasnak annál nagyobb az esélye a párzásra. Ennek az lett az eredménye, hogy kialakult egy hatalmas és haszontalan tollazat ami megnehezíti az álcázást és lassítja a mozgást. Tehát a szexuális szelekció nem mindig hasznos.
Analóg mód jelenleg az ember nője ugye állkapocs díszessége és vállméret alapján szelektálja a férfiakat. Kérdés: ez milyen irányba viszi a fajt. Hasznosak ezek a tulajdonságok a túlélést illetően vagy sem? Volna egy tippem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!