Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért teszik ki az autóikat a közösségi médiába?
Most épp láttam Facebookon, hogy kint van borítóképnek egy autó, meg sokszor látom, hogy profilkép is egy autó, sőt, amit láttam az kb egy 4-500 ezres autó, semmi extra, full fapad....
Én nem tenném ki, még ha drága autóm is lenne, de nem értem az indíttatást ebben, hogy oké kiteszi, de akkor az legyen egy drága autó, ne egy ilyen harmas golf 2000-ből.
Én macskákat tettem ki, meg tájképet. :D
Azokat szeretem.
Ellenben 1 hónapja vettem egy 32 éves dízel opelt, amit szerelgetek a garázsban, mert motorhibásként adtak el.
Na kb a kutya nem mondaná meg rólam a face alapján, ki vagyok. :D
Tartottál már fent valaha autót? Amit évekig szerettél vezetni, sok élmény köt hozzá, bejártad vele az országot, több külföldi út, sok csaj megvolt a hátsó ülésen...
Lehet szeretni egy autót. Egy biztos, jobban mint téged üres agyúkám...
Nekem is van ixmerősöm, aki valami ősrégi hondát rakott ki. Én csak kinevetem, aztán görgetek tovább. Másik ami gáz mikor a gyereket rakják ki havonta.
Én például egy nagyáruházban láttam életnagyságban megépített lego star wars karaktert, azt ki is raktam mert nem mindennapi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!