Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet-e úgy barátnőt szerezni, ha az embernek semmilyen szociális élete sincs?
28 éves férfi vagyok, nincsenek barátaim (bár régen voltak), még csak haverok se, emellett pedig semmi olyan hobbim nincs, amit közösségben lehetne csinálni. Szeretek biciklizni, túrázni, vonatozni. Focizni is szeretek, de ahhoz nincsenek meg ugyebár a barátaim, hogy elmehessek velük játszani... Nagyon introvertált vagyok, szorongással küzdök, pszichológushoz járok. A pszichológus azt mondta, lehet, hogy aspergeres vagyok.
Mindig kínosan érzem magam, feszült leszek, amikor egy randin vagy társkereső oldalakon a szociális életemről kérdez a nő. Mindig azt kell kamuznom, hogy vannak barátaim, de más városban élnek, és csak ritkán találkozunk. Ennek amúgy van igazságalapja. Rossz, hogy nem tudok jókat sztorizni a közelmúltból, hogy pl. a haverokkal mit csináltam itt meg itt. Szóval érződik rajtam, hogy elég zárkózott vagyok, nem vagyok egy magabiztos férfi, akire felnézhetne egy nő. Egyébként jó beszélgetőpartner vagyok, jó a humorom, jófejnek tartanak.
Nagyon próbálkozom, de már eleve ott ellehetetlenül az ismerkedés, hogy alig van matchem a különböző oldalakon, és ha van, nem írnak vissza, vagy pár mondatos beszélgetés után eltűnnek a nők.
Most van egy introvertált nő, akivel randiztam, és jön a következő találkozó, de neki is számtalan barátnője van, és kicsit kisebbségi komplexusom van előtte. Nincs meg a női megfelelőm, akinek ugyanúgy nincs senkije.
Azt mondták, hogy lehetni lehet. Bármi lehetséges.
29 éves pasi vagyok. 1 barátom van akit 20 évesen ismertem meg. Előtte se barát, se haver, azóta se nagyon, nincs család, rokon, senki. Introvertált vagyok, kevert szorongásos és depresziós zavarral, erős szorongásom van mindig minden körülmények között, enyhén paranoid vagyok, posstraumás sztresz zavarom van, önértékelési zavarok, erős hangulatingadozások, bipoláris vagyok, pszichiátriai gyógyszereket szedek, pszichológus fog kezelni. Streszhelyzetben eldadogom magam és köszönni is nehéz, remegek, reszketek és anyira izzadok, hogy csepeg a víz a fejemről.
Jó beszélgetőtárs vagyok, de egy személyes találkozó lehetősége hallatán elbújok a takaróm alá anyira félek.
De állítólag van remény. Ne add fel! :)
Max net vagy egyedül maradsz.
Régen egyedül maradtak mert net sem volt.
"alig van matchem a különböző oldalakon"
Na akkor ezek alapján egyetlen bajod van, hogy szarul nézel ki. Online társkeresőkön amelyeken KÉPEK alapján ítéled meg tetszik-e a másik, kizárólag a külső számít. Azért nincs match-ed mert nem nézel ki elég jól és ezért is vagy "introvertált".
"Hát ezek alapján neked introvertált barátnő kellene"
Gondolnánk persze, igazából nem is rossz gondololat hiszen egy introvertált sráchoz egy introvertált csaj illik ugye?
Hát van ezzel egy kis bibi:
Nem tudják egymást felszedni, és egy introvertált (de valahogy kinéző) csajt simán felszednek ha hagyja, ezzelszemben egy intro srácnak nem igazán vannak esélyei ha nem néz ki nagyon de nagyon jól
A kérdező megvan lőve, és hiába fogja keresni az intro csajokat (ami a legjobb amit mondhatunk neki ugye) azok a csajok is messziről tesznek majd rá amikor 6 másik rámenős csávó fűzi akinek élete is van. Az hogy a srácnak már 8. a héten persze nem fog számítani, hiszen ő a vonzó hím
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!