Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mit gondoltok arról a pasiról, akinek nincs sem facebookja, sem instagrammja és semmilyen más szociális hálózaton nincs regisztrálva?
az ilyen ember nem létezik. De amúgy s takargatnivalója van.
szóval részükről esélytelen a további kapcsolat vele.
Szerintem nem ciki.
ha személyesen találkozunk, akkor fontosabbak a személyes benyomások, az interakció, felértékelődnek a gesztusok is a mondandó mellett, a beszélgetés közben azért nincs lehetőség kozmetikázásra, képszerkesztésre stb.
Egy kapcsolatot sem a facebook-on kell élni, számomra többet ad a randizás, személyes találkozó és egy hasonló kérdésre korábban már írtam, hogy nem érdekelnek a like-ok, szegényesnek tartom, ha valaki elsősorban az online jelenlétével méri az értékét, népszerűségét.
39N
Tudtommal nem kötelező.
A mi korosztályunkban sokaknak nincs. Legfeljebb fb, de ott se ismerkedünk, az ismerőseink tényleg ismerősök, és cikinek tartjuk, ha valaki naponta posztol valami xart, és hetente cseréli a profilképet.
35n
a kérdésben lányokról volt szó és nem 35+os nőkről.
Mai lányoknak igen is fontos.. (sajnos)
az egyik legjobb barátnőm sincs fent sehol, még is tudunk kapcsolatot tartani.
Pasim is volt, akinek elege lett, és letörölte magát mindenhonnan. Nem volt kihatással a kapcsolatunkra vagy az én lelki világomra. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!