Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy incel közösség által pénzelt projektben beindulna az AI tervezte, 3D nyomtatóval készülő sexrobotok gyártása, bezuhanna a nők iránti kereslet?
#5: "Szerintem még mindig ott lenne a varázsa annak, hogy egy igazi emberi lényt hódítottam meg, aki saját akaratából választott engem, kíván engem stb., nem pedig egy robotot, ami ugye nyilván erre van programozva."
És a genetika+neveltetés kombó mivel másabb, mint a programozás?
Azért, mert 0-k és 1-esek helyett ATGC-ben vagyunk "kódolva" és bináris helyett DNS-ünk van? Meg (egyelőre) jobb a "grafikánk"?
Tabutéma, de már jó párszor bebizonyosodott a történelem során, hogy megfelelő neveltetéssel bárkit gyilkossá, öngyilkos-elvakult fundamentalistává és bármivé lehet tenni.
Elhiszem, hogy egyeseknek úgy romantikusabb, ha nem vesznek tudomást ennyire mélyen a tudományos részéről a dolognak, de bizony a hús-vér emberek világa sem tündérmese.
Arról nem beszélve, hogy többségünk olyan állatok húsát eszi, amik nemesítve vannak, arra lettek tenyésztve, hogy bár a természetben életképtelenek, de az emberek érdekét szolgálva sok tejet adjanak, sok tojást tojjanak, sok húsuk legyen, viszonylag lomhák és primitívek legyenek, amiket könnyű kivégezni.
A vegánok is olyan növényeket esznek, amik szintén nemesítve vannak. A modern mezőgazdaság előtt sem a kukorica, sem a répa nem így nézett ki, nem volt ennyifajta paradicsom sem meg miegymás, a GMO-ról mint kétélű kardról (egyfelől segít megoldani 8 milliárd ember éhezését, másfelől rossz kezekbe kerülve végzetes lehet és nem tudjuk mit okozunk hosszútávon) már nem is beszélve.
Meg úgy alapból az orvostudományról, kezdve a már ókor óta létező császármetszéstől, ami miatt olyan emberek szaporodnak, akik genetikailag hajlamosabbak arra, hogy csak így tudják majd ők is világra hozni a saját gyereküket és azok gyerekeit, plusz az antibiotikumok, amik miatt ma már nem csak 10-ből 2 gyerek éli meg a felnőtt kort.
Te hol húzod meg pontosan az éles határvonalat a természet és a modern világ között? Érzed mennyire szubjektív ez a dolog?
#11 Úgy értem, ezek a szexrobotok úgy lennének beállítva, hogy akarjanak szexelni velem, nem?
Ha igen, akkor tudom, hogy csak azért akar velem szexelni, mert így lett legyártva, hogy akarjon.
Ha nem (mert mondjuk teljesen saját véleménye és döntései vannak), akkor viszont mekkora a valószínűsége, hogy pont egy incellel fog akarni szexelni?
Lehet, hogy a különbség csak a fejünkben létezik, de szerintem nagyobb elismerésnek éljük meg, ha egy emberi lényt tudtunk lenyűgözni, mint ha egy robotot, ami erre lett beállítva, hogy mindenképpen akarjon minket.
"Lehet, hogy a különbség csak a fejünkben létezik, de szerintem nagyobb elismerésnek éljük meg, ha egy emberi lényt tudtunk lenyűgözni, mint ha egy robotot, ami erre lett beállítva, hogy mindenképpen akarjon minket."
Most ez kicsit off csak, de én ugyanazért nem értem a nemi erőszakot sem. (Nem akarom azt mondani, hogy nőként, mert na, azért ennyire rossz véleményem nincs a férfiakról.)
Nem tudom megérteni, hogy tud valaki olyant kívánni, aki nem kívánja viszont. Mennyire megalázó, de van pár beteg, aki erre izgul.
"Ha kapitalista módon akarok érvelni"
Akkor én arra gondolok, hogy aki ebből pénzt csinál, nem fog az emberiség felénél leállni. Nőként is vennék akár "női" androidot, aki kitereget, felőlem Jigglypuffnak is kinézhet.
17.
Amikor valaki tudja, hogy olyan sosem lesz, hogy viszont-kívánják, mert ő maga túl ronda, akkor onnantól kettő dolgot tehet.
1.Teljes egészében elfogadja ezt és felakasztja magát vagy a horgászklubban/agyatlan gyúrásban/focirajongói csoportban éli ki magát.
2.Fellázad ellene.
Amennyiben ez a második történik, akkor lelkivilágtól függően az alábbiakat választhatja:
1.Szexpótló eszközök, babák, robotok használata. Ez az amúgy is halkabb szavú emberekre jellemző.
2.Prostizás
3.Stalkerkedés, nemi erőszak (ez a szadista/pszichó emberekre jellemző)
Az lázadás, hogy ha szükséged van, elmész prostizni vagy segédeszközzel kivered?
Dat lázadás:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!