Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vajon a nők hány százaléka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon a nők hány százaléka nem anyagias élősködő, akinek híres férfi kell, menő melóval és magas fizetéssel?

Figyelt kérdés
2023. júl. 7. 16:11
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/74 anonim ***** válasza:
64%

50, és ez jó szerinted?

Mert most itt a 18L is ezt tolja, hogy ha valaki hibázott, az élete végig a hibájával lesz azonosítva, akár változott, akár nem.

Ez jó? mert szerintem baromira nem. A büntetésvégrehatjás célja a bűnelkövető társdalomba való re-integrálása. De ezt a társadalom láthatóan nem akarja, pedig pont ezáltal kényszeríti az egyén arra, hogy a társadalmon kívüli életet folytasson.

Ezér tkérdeztem, hogy akkor hol van ebből a rendszerből a kiút. Ha a hiba belátása, a megbűnhődés, vezeklés, százszori jóvátétel nem megoldás, akkor mi igen?

2023. júl. 7. 20:53
 52/74 anonim ***** válasza:
96%

"Van értelme egy olyan helyen választ írni, hogy kb. 10 nőre jut 2-3 férfi válaszoló? És a nők többsége itt csak azt képes elfogadni, ha istenítik őket?"

Semmiféle istenítésről nincs szó, nem várt ilyet senki. Nincs amúgy olyan sem, hogy "férfi válasz" vs "női válasz".

Ezek a válaszolók itt magukért felelnek, nem képviselik a férfiakat.

Ha neked az istenítésnek felel meg, hogy nem fogadom el, hogy valakinél tényleg dilemmát okoz, hogy miért rosszabb nőket zaklatni, mint az, hogy ők "szexmegvonásban élnek" meg vissza vannak utasítva, akkor igeen, istenítést várok és büszkén vállalom. Úgy gondolom, hogy aki ebben részt vesz, az nem "férfi válasz", hanem "tróger válasz".

Érdekes, arra sem tudtok semmit mondani, hogy TÉNY, hogy az erőszakos, szexuális, pedofil bűncselekmények túlnyomó többségét férfiak követik el. Meg az bűncselekmény típus, amikor valaki nem tud túllépni az exén, és megöli végül magát az exet, annak új párját, néha még a gyerekeket is, végül pedig saját magát, az sem nőkre jellemző. És az is sokat elárul, hogy még mindig képesek cikkekben és köznyelvben használni az ilyen esetekre azt a szót, hogy "szerelemféltés". Közben szerelemről hírből sem hallottak ezek az alakok. De képes a többség úgy értelmezni, hogy a szerelemtől bekattant, vagy akár úgy, hogy "kicsinálta a nő", és ezért jött létre a dolog.

A bűnözési statisztikák nemek szerinti megoszlása nem kérdéses, ebbe belekötni nem lehet, semmi köze a nők istenítéséhez annak, ha ezt egyszerűen csak beismeri valaki. Senki nem mondja, hogy minden férfi ilyen (sokkal nyitottabb és elismerőbb vagyok a normális, szelíd férfiak létezésére, mint amennyire az itteni "nőkkel kritikus válaszolók" afelé, hogy közel sem minden nő anyagias, felszínes, nem minden nő qrva, akinek a szexpartnerei számát 3-mal meg kell szorozni, nem minden nő buta érzelmi lény, nem minden nőnek büdös a munka, stb stb stb.). Tehát egyszerűen tény, hogy férfiak követik el azokat a dolgokat, amelyek miatt kevésbé biztonságos hely a világ.

És nem, nem normális dolog ilyenkor mutogatni, hogy nektek hány nő szólogatott be és okozott lelki traumát. Ezeket minden nemű ember csinálja, ezek nőket és férfiakat is érnek. De a szeme világát, a szemérmét, testi épségét, gyerekei érintetlenségét sokkal nagyobb eséllyel kell férfiaktól féltenie mindenkinek.

Ez nem "női álláspont", hanem racionalitás.

2023. júl. 7. 21:15
 53/74 A kérdező kommentje:

És azt észrevettétek, hogy nem a kérdésre válaszoltok? :D

Valahogy a nők mindig elterelik a témát, ha esetleg kritikáról lenne szó, és lesz belőle... a férfiak kritikája :D:D:D

Na jó, hagyjuk, a nő egy külön faj...

2023. júl. 7. 22:23
 54/74 anonim ***** válasza:
96%

53, örülj neki, legalább egy apró részletben volt valami értelmes is ebben a kérdésben:D Merthogy amit te hozzátettél, az nem volt az.

Ráadásul a válaszolók, akiket te nőnek gondolsz, a felük férfi, de gondolom ilyesmi már rég nem érdekel..

2023. júl. 7. 22:26
 55/74 anonim ***** válasza:
100%

55, bíztam benne, hogy nem gerjedsz rám, elvégre én nem vagoyk homár.

MOndjuk nemtom mit vársz.

Azt mondod a nők anyagiasak. De őszintén, ilyen hozzáállással szerinted mégis mi vonzót találjanak benned?

2023. júl. 7. 22:33
 56/74 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, mi is tőled meg az általánosító fajtátoktól is. :)
2023. júl. 7. 23:14
 57/74 anonim ***** válasza:
100%

"Valahogy a nők mindig elterelik a témát, ha esetleg kritikáról lenne szó, és lesz belőle... a férfiak kritikája :D:D:D"

Milyen kritikáról? :) Mesélj. Te itt engem, és úgy a nők jó 90%-át nem kritizáltad. Nem érint.

2023. júl. 7. 23:30
 58/74 anonim ***** válasza:
0%

#47: Max a szavazáskor, aztán a válaszoknál meg nem. Az ismerkedős posztoknál is kiderül, hogy több a férfi, aztán más szavazásoknál meg nem.

Esetleg nézd már meg azt, amit mindenki nyom: Pl. a pontozást. Na, ezt #48 tökéletesen leírta. Ha a férfiakat szidjátok szét, felpontozást kap. Ha nőről akármilyen kis negatív tapasztalatot le mer valaki írni (még akár nő is), azonnal lepontozzátok. Ez tény.

#52: Jajj, ne már...

"Semmiféle istenítésről nincs szó, nem várt ilyet senki."

De. Gyakorlatilag ez a kategória már ebből áll.

"Ezek a válaszolók itt magukért felelnek, nem képviselik a férfiakat."

Így van. Ahogy az itteni női válaszok sem a nőket. Valahogy itt nem annyira látni értelmes nőt, a környezetemben viszont rengeteget.

"Ha neked az istenítésnek felel meg, hogy nem fogadom el, hogy valakinél tényleg dilemmát okoz, hogy miért rosszabb nőket zaklatni,"

Itt meg el is jutottunk oda, hogy tök másról írsz, mint amiről én írtam... :D Te egyáltalán tudod, hogy mire reagáltál? Én semmiféle zaklatásról nem írtam.

De, ha már ennyit írtál ezekről: "És nem, nem normális dolog ilyenkor mutogatni, hogy nektek hány nő szólogatott be és okozott lelki traumát. Ezeket minden nemű ember csinálja"

Aham. Szóval a statisztika csak akkor él, ha férfiak tesznek valamit... Érdekes.

2023. júl. 7. 23:55
 59/74 anonim ***** válasza:
100%

"De. Gyakorlatilag ez a kategória már ebből áll."

Ez úgy ahogy van, kamu, és te is tudod.

"Ahogy az itteni női válaszok sem a nőket. "

Nem is akarom.

"Valahogy itt nem annyira látni értelmes nőt"

Neked az az "értelmes nő", aki egy követ fúj veled?

"Itt meg el is jutottunk oda, hogy tök másról írsz, mint amiről én írtam... :D Te egyáltalán tudod, hogy mire reagáltál? Én semmiféle zaklatásról nem írtam."

Oldalak óta nagyrészt arról van szó. Na meg mindenféle hadoválásról, hogy akkor most a nőknek könnyebb szexhez jutni. Ezekben a témákban lettek leginkább lepontozva a "férfi" válaszolók.

"Aham. Szóval a statisztika csak akkor él, ha férfiak tesznek valamit... Érdekes."

Nem fogsz nekem olyan statisztikát mutatni, amiből az jön ki, hogy a nők okozzák a lelki traumák nagyobbik részét.

Te forgatod ki, amit mondok. Csak, hogy értsd: Verbális agresszióra, lelki bántalmazásra mindkét nem hajlamos. Tettleges agresszió, megcsonkítás, megnyomorítás, gyilkosság, nemi erőszak esetében viszont nagyon erősen a férfiak vezetnek. Hazudozni, hogy a nők olyan lelki károkat okoznak, amelyek felérnek ezekkel, mindenképp szánalmas dolog, igen. Pláne, hogy az agresszió verbális részét és a lelki bántalmazást IS ugyanúgy elkövetik a férfiak is. Ha az utcai, bokorba rántós megerőszakolást/zaklatást nem számoljuk, akkor nem is létezik fizikai bántalmazás lelki nélkül. Párkapcsolaton belül végképp nem.

Egyik nem sem ér többet a másiknál, egyik sem intelligensebb, szebb lelkű a másiknál, de mások életére és testi épségére a férfiak veszélyesebbek, ez tény, ezen nincs mit vitatkozni.

És nem, nem ér fel a lelki bántalmazás ezzel soha az életben, és nem, nem fáj úgy. A holtak nem kelnek fel, a kinyomott szem nem nő vissza, a lúggal leöntött nemi szerv nem lesz a régi, a molesztált gyerekek gyerekkorát és elkobzott szemérmét sem adja vissza senki és semmi.

2023. júl. 8. 00:12
 60/74 anonim ***** válasza:
0%

"Ez úgy ahogy van, kamu, és te is tudod."

Annyira kamu, hogy elég megnézni az #1-es és a #2-es választ.

"Neked az az "értelmes nő", aki egy követ fúj veled?"

Nem. De, nézz már körül, hogy itt mi van...

"Oldalak óta nagyrészt arról van szó."

Szóval tényleg nem tudtad, hogy mire válaszolsz. Én 1 oldallal ezelőtt csatlakoztam és csak a fő kérdésre reagáltam. El sem olvastam, miről beszéltetek.

"Nem fogsz nekem olyan statisztikát mutatni, amiből az jön ki, hogy a nők okozzák a lelki traumák nagyobbik részét."

Létezik egyáltalán bármilyen olyan statisztika, amiben ne a nők lennének nyerők? Tényleg érdekel.

2023. júl. 8. 00:21
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!