Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon a nők hány százaléka nem anyagias élősködő, akinek híres férfi kell, menő melóval és magas fizetéssel?
19
30 éves férfi vagyok.
Nem vagyok rá büszke, de 16-23 éve koromban amikor buliban, tömegben, koncerten voltam, szinte rutinszerűen fogdostam lányok fenekét, mellét. Nem néztem pl hány éves, csak nézzen ki jól. A tömeg megvéd, sosem volt belőle felelősségre ovnás.
Szóval csak én önmagamban több tucat, összesen akár 100 körüli lányt is molesztáltam.
És én még azok közé tartozom akik amúgy nem rámenősek, szemtől szemben abszolút empatikus, figylemes, törődő, védelmező vagyok. Csak ha ittam, előbújt a kisördög..
Szerinted vajon hány lányt molesztált az, akinek józanul sincsenek ezzel kapcsolatos erkölcsi aggályai?
Ha egy nő azt mondja, hogy nem szeret szórakozóhelyre vag ykoncetre menni, mer tállandóan fogdossák, pontosan tudom, hogy mire gondol.
Ha neked az hópiheség, hogy random idegenek fogdossák az intim területeidet, akkor te ritka hitvány ember vagy. Valószínűleg pont te vagy az, aki még most is minden adandó lehetőséget megragad arra, hogy letapizzon bárkit, aki nem tud tenni ellene...
#14: "Pláne, hogy nálatok a “vagyon” elvárása kb. abban kimerül, ha a nő azt kérdezi, hogy anyátokkal éltek-e még…"
Igen, mert nem azt kérdezi, hogy besegítünk-e a háztartásba (ergo: egyenrangú lakótársak vagyunk) csak gazdasági okokból döntöttünk emellett, mert így nagyobb esélyünk van 40 éves korunk előtt saját garzonlakásra.
Illetve amennyiben NEM élünk szüleinkkel sem azt kérdezi, hogy tudunk medián bérből (amit az emberek 50%-a keres az országban! igen, a nők is!) fenntartani egy albérletet vagy hogy jövünk ki a lakótársainkkal (hogy azon is spóroljunk, főleg ha az életünk 1/3-adát a munkahelyen töltjük).
Hanem arra kíváncsiak, hogy milyen hosszútávú kilátások vannak, ha összejönnek velünk komolyabban.
És ez duplán bosszantó, mert mikor csak laza kapcsit akarnak, akkor direkt, szándékosan még a témát is kerülik, nehogy libidóromboló legyen. Csak akkor "érdeklődnek" meg "akarnak megismerni", amikor konkrét, tudatos céljuk van vele.
És igen, ennél még a nyílt aranyásás, a puncs.hu-s nők is jobbak, mert azok legalább bevállalják.
#17: "Egyik barátnőm gyárban dolgozik, elhihetitek nyugodtan, hogy nem keresnek kiemelkedően, sőt.. és konkrétan a pasik 80%-a kapcsolatban van. De biztos, hogy a mentősök, bolti eladók, szakmunkások, árufeltöltők, rendőrök, felszolgálók, pultosok, raktárosok mind-mind egytől egyik totálisan egyedül, magányosan élnek... ja várjunk csak, nem.🤦🏻♀️ "
A "toxikus kapcsolat" kifejezés mondd neked valamit? Nézz már az ilyenek mögé, hogy a színfalak mögött (amit nem raknak ki Facebookra meg Instára) mennyire boldogok egymással, meg kíváncsi lennék, hogy mindkét oldalról van-e kölcsönös őszinte, igaz szerelem... Vagy csak jó esetben beérik egymással, rosszabb esetben folyamatosan megy a vita, veszekedés és ezek 70%-a megfelelő vagyon megléte esetén feloldható lenne.
Vaaagy... egyáltalán nem illenek össze, de a kényszer és a megszokás összetartja őket.
"Ha neked az hópiheség, hogy random idegenek fogdossák az intim területeidet, akkor te ritka hitvány ember vagy."
Hogy van bőr a mocskos pofádon játszani az igazság osztó szerepet, amikor fiatalon te magad is egy utolsó nőket molesztáló patkány voltál?
18L
23, talán úgy, hogy tanultam a hibáimból.
Vagy talán hallgassak és ne terjesszem azt, hogy ez egy rossz dolog?
"Mert egyre több a hópihe, akinek már az is zaklatás, ha megnézik őt. De persze joga van k..rvásan öltözni, de neked nincs jogod megnézni."
Senki nem nézésről beszélt, nézni jogodban áll bárkit. Oda nézel, ahová akarsz.
Én ismétlődő verbális zaklatásról, tapizásról, kéretlen utcai f.aszmutogatástól, járműveken való fura "simulásról" beszéltem. Nem fogsz találni nőt, akit ne érintett volna ezek közül valamelyik, csak az a kérdés, hogy mennyire durva verzióban.
"El lett már mondva jó párszor: a nő akkor él szexuális életet, amikor akar, a férfi, amikor tud."
1. Baromira nem érdekel. Senkit nem fog érdekelni. Senki nem fogja megsajnálni a férfiakat, és többnek széttenni. Ha meg nem várod ezt, akkor semmi értelme folyton ezzel jönni.
2. Ha csak az olyan szexuálus lehetőségeket vesszük, ahol is esélyünk van kielégülni, orgazmust elérni, akkor még annyi lehetőségünk sincs, mint egy átlag férfinak. Mondom ezt úgy, hogy én jól működöm, jó orgazmuskészségű nőnek számítok. Akármennyire is sérti az egótokat, nagy eséllyel csak sima csiszatolás lenne az az "akkor kapunk szexet, amikor akarunk", az meg közel sem ad akkora élményt, hogy "végre szétfarkaltak", mint azt ti gondolnátok.
"Kár félremagyarázni, pontosan annyival van súlyosabban megítélve a nő a promiszkuitás miatt, amennyivel könnyebben tud partnert szerezni hozzá."
1. Senki nem beszélt erről a promiszkuitás témáról.
2. Az erkölcsiség tekintetében semmit nem számít, hogy milyen könnyen tud partnert találni hozzá. Rendszeresen hiszitek, hogy ez észérv, miközben a környékén sincs.
"A prostitúciónak sincs férfi megfelelője"
Nem érdekel a prostitúció.
"Lehet reklamálni annál, aki kitalálta."
Reklamálj te, hiszen úgy látszik, éppenséggel téged esz meg az irigység, hogy neked erre nincs annyi lehetőséged, mint egy nőnek.
Engem nem érint a téma semmilyen módon.
Ennek az egész halandzsának pedig semmi köze ahhoz, amit írtam, és semmilyen módon nem kapcsolódik ahhoz, hogy ami veszélyesebb hellyé teszi a világot (gyilkosság, erőszak, zaklatás) túlnyomó részt férfiak követik el. Te picsogsz, hogy a prostitúció mekkora lehetőség, és nektek ez nem jár, mi pedig rendszeresen a tényeket írjuk le, hogy ha ki lesz nyomva a szemünk, lekevernek egy "nevelő jellegű" pofont, megfogják orvul a fenekünket a villamoson, vagy molesztálják a 10 év alatti gyerekünket, akkor majdnem 100%, hogy férfi lesz az elkövető.
Erről beszéltem. Marhára nem érdekel a hisztitek, felőlem krokodilkönnyeket is bömbölhettek, hogy milyen nehéz puncihoz jutni, ordíthattok is a kanosságtól, könyöröghettek fejhangon, vagy akár kést is tarthattok a saját torkotokhoz, vagy stukkert a fejetekhez, esetleg a Lánchídra is felmászhattok, akkor se fogok lefeküdni olyan férfival, akit én nem látok jónak. Komolyan ezt hozod fel problémának? Attól, hogy nehezebb összehoznotok egy kósza szexet, és a pénzért nyújtott szexuális szolgáltatásaitokra kisebb a kereslet, jobban kéne tűrni, hogy majdnem minden egyes nőt zaklat/bánt közületek legalább egy (de általában nem egy) az élete során? Egyesek odáig mennek, hogy a feminizmust ekézi, és "kritikai észrevételt" fogalmaz meg, mennyire nem valók a nők ide-oda-amoda, mennyivel kevesebbek szellemileg, hahahaha "női logika", érzelmi lények, hogy képzelik akár még azt is, hogy középvezetői pozíciókat betöltsenek, blablabla tönkreteszik a társadalmat, a férfiakat is ők teszik tönkre brühühühühühü, miközben az összes bűnügyi statisztika azt mutatja, hogy leginkább a férfiak azok, akiknek nem megy a civilizált viselkedés. Undorító viccek vagytok.
Normális, értelmes, civilizált, másokat nem bántó férfiak ne vegyék magukra, nem nekik szól.
Mindegy, hogy most mit csinálsz, ez nem változtat azon, hogy régen te magad is ilyen voltál. Tőled hiteltelen, ha pont egy magadfajta ossza az észt a nők molesztálásával kapcsolatban.
18L
26
Ez azért nem így van. Az inkább dicséretes dolog, hogy megváltozik az ember. 18 vagy, követsz majd el rengeteg hibát, és fogsz változni bőven te is, akkor majd megérted.
26, hát pedig a drogprevenció is akkor üt a legnagyobbat, ha egy ex-drogos az előadó. Az 50es matektanárnak, aki életében még részeg sem volt soha, biztos rendkívül hiteles előadó a drogok témájában:DD
Ezen felül meg a múltat nem tudom megváltoztatni. A jövőt viszont igen. Ehhez viszont hatással kell lennem a jelenre. Ha egyetlen olyan emberrel is megértetem, hogy ez nem jó, mint én voltam, már több tucattal kevesebb inzultus fog megesni a jövőben.
Ha szerinted ez nem hasznos, akkor vélhetően az indulatod nagyobb, mint a megoldásra vlaó törekvésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!