Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vajon a nők hány százaléka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon a nők hány százaléka nem anyagias élősködő, akinek híres férfi kell, menő melóval és magas fizetéssel?

Figyelt kérdés
2023. júl. 7. 16:11
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/74 anonim ***** válasza:
38%

Ügyibogyó vagy trollom, 38 válasz összejött.

"Kis befektetés nagy megtérülés!"

2023. júl. 7. 19:58
 42/74 anonim ***** válasza:
13%

"38, rossz a hasonlatod. Ugyanis nem egy láncdohányosról, hanem egy exdohányosról van szó."

Akkor vedd úgy, hogy egy börtönviselt "ex"nemi erőszaktevőről beszélünk.

2023. júl. 7. 19:59
 43/74 anonim ***** válasza:
90%

Mi a fészkes francot kell azon érvelni, hogy miért nagyobb probléma a szexuális zaklatás, mint az, hogy nincs hova dugnod a pöcsöd?! Normális embernek ilyen gondolat meg sem fogalmazódik a fejében! Meg ne haragudj, személy szerint pl nekem mégis mi közöm van ahhoz, hogy te meg hasonszőrű társaid nem tudjátok hova dugni a farkatokat?? Semmi, tehát miért is kéne elviseljem, hogy undorító férgek felhatalmazva érzik magukat, hogy taperoljanak, miközben 7 éve vagyok együtt a férjemmel?!

De teljesen mindegy is, hogy kapcsolatban van-e az adott nő vagy sem, az engedélye nélkül akkor sem érhetsz hozzá, pont. Aki ezt nem érti meg, az maximálisan meg is érdemli, h magányos legyen.

Millió és egy előnytelen külsejű, sőt kifejezetten ronda férfi is kapcsolatban van, érdekes, ők vajon hogy csinálják? Nehogy már elfogadott legyen azért nőket fogdosni, mert nektek személy szerint nem jön össze az, ami az emberek többségének gond nélkül megy.

2023. júl. 7. 20:02
 44/74 anonim ***** válasza:
100%

"De akkor fordítsunk. Szerinted hány férfit küldenek el olyan nők melegebb éghajlatra durva, bunkó, megalázó stílusban, akik amúgy szintén nem olyanok, csak pia meg társaság hatására belőlük is előbújik a kisördög?"

Ezzel nem fordítottál semmit.

Először is, remélem te sem gondolod, hogy akár távolról is hasonló lehet az arány.

Másrészt pedig, ezerszer megtapasztaltam, hogy nem az elutasítás stílusával szokott lenni a probléma, hanem magával az elutasítással. Egyedül akkor váltottam bunkó hangnemre, ha sem elsőre, sem másodjára nem értette meg, hogy nem szeretnék tőle semmit, vagy ha minősített, amiért nem szeretnék. Az utóbbi pedig számtalanszor történt meg. Lehettem akármilyen korrekt, udvarias, számtalanszor megkaptam, hogy mégis mit képzelek, és már abból, hogy ŐT vissza mertem utasítani, azt szűrte le, hogy én sokat képzelek magamról. Jött párszor az örökzöld "ne hidd, hogy olyan jó nő vagy" féle kétségbeesett egómentegetés is. Többször jött az, hogy indokokat kértek, hogy miért nem kellenek, amikor pedig voltam olyan hülye, hogy mondtam párat, és sorban belekötött mindbe, akkor elvárta, hogy mégis legyen valami, mert ő megmagyarázta, hogy az összes indokom butaság.

Az a helyzet, hogy én értem, hogy a férfi kockáztat, és vásárba viszi az önbecsülését valamelyest azzal, hogy kezdeményez, de ez nem menti fel alól őket, hogy illik helyén kezelni. Szóval ha rajtam akarja lecigánykodni az egósérülését, akkor nem leszek empatikus.

"Pszichológiai alaptény, hogy a lelki fájdalom ugyanolyan fájdalom, mint a fizikai, a lelki sérülés is ugyanúgy tud fájni, sokszor még jobban."

Nem, nem pszichológiai alaptény. Van pszichológus végzettségem (nyugi, nem abban dolgozom, más szakmám is van), és nem ismerek ilyen alaptényt, pláne abban a formában, ahogy rendszeresen felhozzák érvként a fizikai erőszakot relativizálni vágyó (általában) férfiak.

Mondok neked egy valós pszichológiai alatényt: Nincs fizikai bántalmazás lelki aspektus és lelki bántalmazás nélkül.

"Szavakkal is egy férfi lelkébe lehet gázolni, azt valahogy mégsem veszi közel sem olyan komolyan a MODERN, EGYENLŐSÉGEN ALAPULÓ társadalom, hanem megmarad a "legyél férfi, tűrd el, ne rinyálj" szinten."

Csak az a baj, hogy a verbális agressziót is gyakrabban űzik férfiak.

Szóval nincs "jin vs jang", férfi-fizikai vs női-lelki bántalmazás, ez is egy rendszeres, kamu érvelés.

Napokig sorolhatnám a millió testszégyenítést, minimális tiszteletet nélkülöző hangnemet, kvázást, elégiákat az "ocsmánygci, anyajegyes testemről", a jóslatokat, hogy hogyan leszek valakinek a szétbszott felmosórongya és hogyan leszek egy senkinek nem hiányzó kövér gci x éven belül, amiket mind férfiaktól kaptam. Amit én adtam valaha férfiaknak, az ennek a töredéke, és MINDNEK sokkal több előzménye volt.

"Pl. egy tapizást simán lehet pofonnal vagy finom odacsapással jutalmazni. "

FINOM odacsapással? :) Álmodni lehet.

Részemről nem lesz finom. Tegye fel itt a kezét, aki finoman fog odacsapni, ha ilyen éri, vagy megelégszik azzal, hogy ad egy csajos pofonkát.

"ha meg nem tudunk az alapvető szociális udvariassági normáknak megfelelni, akkor ne menjünk emberek közé."

Kár, hogy semmilyen mértékben nem hiszem el, hogy ez egy komolya társadalmi jelenség. Úgy gondolom, hogy az a nő, aki már a sziára azt mondja, hogy takarodj, az egy kisebbség.

"de egyikben sem tapasztaltam ilyesmit"

Felőlem pisloghatsz és tagadhatsz, de mindenki tudja, hogy nem igaz, amit mondasz. Pláne a sértett felek.

Én nem voltam már szórakozóhelyen jóideje, pláne nem a párom nélkül.

10-15 éve viszont sokszor jártam. Nem, nem vidéki dizsibe. Budapesti szórakozóhelyekre. Elitebbe és kevésbé elitebbekbe is. Mindegyik helyen megfogdostak. Egyetlen egyszer sem voltam úgy ott, hogy ne nyúltak volna hozzám a tánctéren. Egyszer.Sem. Barátnőimmel ugyanez volt a helyzet.

Ha most már nem ez a tendencia, az a feminizmusnak és a #metoo-nak lehet köszönhetp valamelyest. Annak, hogy már volt arra is precedens, hogy seggrepacsiért is rendőrt hívtak nők. A mozgalomnak, amit ekéztek, ami miatt hisztiztek, ami miatt hazugoztok őket, amit személyes sértésnek vesztek.

Vszeg félnek, hogy már nem úgy működnek a dolgok, mint régen, és vagy orrbavágja a nő, vagy meggyűlik a baja a kidobókkal, sőt, lehet, hogy rendőrt is hív, szép jelenet lesz belőle.

Szóval most már csak akkor lehet űzni ezt az ipart, ha biztosabb a terep ugye.

2023. júl. 7. 20:03
 45/74 anonim ***** válasza:
3%
kb az összes azon a kb 1%-on kívül, akik valóban híres és gazdag pasit fogtak ki.
2023. júl. 7. 20:15
 46/74 anonim ***** válasza:
8%

Van értelme egy olyan helyen választ írni, hogy kb. 10 nőre jut 2-3 férfi válaszoló? És a nők többsége itt csak azt képes elfogadni, ha istenítik őket?

Én azt mondanám, hogy kb. 50% vagy kevesebb. Érdemes lenne sokaknak nőkkel ismerkedni: Rengetegen elég hamar pénzügyi kérdéseket tesznek fel és rengeteget simán vihet az, aki valami helyi menő.

És itt komolyan az lett felpontozva, hogy a nők 90%-a nem ilyen. Nők által, női válasz. Ez mindent elmond. Mintha a férfiak írnák és pontoznák fel, hogy közülük senki sem megy csak szexre.

2023. júl. 7. 20:23
 47/74 anonim ***** válasza:
96%
46, van egy rossz hírem, a szavazások szinte mindegykénél az derül ki, hogy több a férfi mint a nő itt az oldalon.
2023. júl. 7. 20:30
 48/74 anonim ***** válasza:
3%

46-47

Én empirikusan figyelem a dolgot és észrevettem, hogy akármilyen túlzó és rosszindulatú ostobaságot írok ki a férfiakról "megérdemelné mindegyik az örök büntetést, mind hulladék, csak rossz szándékuk lehet", felpontozzák. A nőkről szólóakat lepontozzák, vagy töröltetik a modikkal.

Engem ez nem zavar, csak egyszerű megfigyelés.

2023. júl. 7. 20:33
 49/74 anonim ***** válasza:
24%

"Akkor vedd úgy, hogy egy börtönviselt "ex"nemi erőszaktevőről beszélünk."

1. Nnnem, nem beszélünk nemi erőaszktevőről.

2. Ha bűnözőről beszélünk, akkor is ha leülte a büntetését, megbűnhődött érte, többé nem vonható felelősségre az elkövetett bűnéért.

De mindegy, ahogy gondolod. Majd idővel talán magad is rájössz, hogy nem az lesz a hiteles, aki 0 tapasztalattal a kényelmes fotelből ontja az észt. De persze érthető, hogy mivel korodnál fogva te magad is szűkében állsz a tapasztalatnak, még nincs nagyon mintád a kortársaidnál, hogy ki az aki tudja miről beszél és ki az, akinek csak elképzelése van arról, hogy miről beszél.

18 évesen a legtöbben azt gondoljuk, hogy a világ fekete-fehér. De ez teljesen rendjén van így. Az értés, belátás, árnyalt gondolkodás majd idővel jön, ahogy te magad is árnyaltabbá válsz majd.

ha te soha semmit nem követtél el mások rovására, az nagoyn szép és hát nagyon ritka dolog. Ha meg elkövettél... akkor nem tudom mit játszod itt az ítélethozót:D

2023. júl. 7. 20:39
 50/74 anonim ***** válasza:
78%

49.

"többé nem vonható felelősségre az elkövetett bűnéért"

Ez szép és jó, de remélem nem vagy olyan naiv, hogy ebben higgy is. A társadalom leszarja, hogy Késes Béci leülte büntetését, sehol nem fogják alkalmazni és mindenki eltávolodik tőle, amikor kiderült, hogy sitten volt.

Ezt a jelenetet figyeld meg, kb. 1 perc az indítástól. Zseniális, amit taglal:

https://www.youtube.com/watch?v=F9kAQWiehQo&t=2226s

2023. júl. 7. 20:46
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!