Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon a nők hány százaléka nem anyagias élősködő, akinek híres férfi kell, menő melóval és magas fizetéssel?
30, eleve mi az összehasonlítási alap?
Az egyikben konkrétan egy idegen cselekvő fél van, a másiknál meg csak te vagy és annyi.
Mintha azt akarnád összehasonlítani, hogy valakit rendszeresen megvernek, a másik meg nem hall. Hogy hasonlítod össze ezt a kettőt?:D
Előbbinél konkrétan megnevezhető bűnelkövető van, a másiknál meg még csak hibást sem tudsz mutatni...
"Ez azért nem így van. Az inkább dicséretes dolog, hogy megváltozik az ember. 18 vagy, követsz majd el rengeteg hibát, és fogsz változni bőven te is, akkor majd megérted."
Természetesen követtem el hibákat, és valószínűleg még fogok is, de egyik eddigi hibám sincs olyan súlyos, mint a molesztálás vagy a nemi erőszak.
Egyébként nem hiszem, hogy én lennék az egyetlen nő, aki kételkedik a szexuális bűnözők megváltozásában, nagy valószínűséggel ez a "hős" pasas még évekkel később sem kért bocsánatot azoktól a nőktől, akiket molesztált-ez természetesen abban az esetben értendő, ha volt egy-két ismerős nő azok közt, akiket fogdosott. Az is kétséges, hogy mennyire találná helytelennek , ha fia molesztálna nőket.....
Mellesleg vajon hányan hinnénk el, hogy a minket molesztáló pasas jó útra tért? Vajon hány apa hinné el, hogy a lányát fogdosó pasas megváltozott? Vajon a szóban forgó pasas tudna jó kedvvel együtt sörözni a lányát molesztáló hapsival? Miért kell a férfiak múltban elkövetett súlyos hibáit semmisnek venni, ha azt mondja, hogy megváltozott?
18L
30, ja, meg az egyiket ellened elkövették a másiknál meg nem történt semmi ellened irányuló.
A molesztálás felszámolható lenne, ha a bűnelkövetők abbahagynák a tevékenykedést. A magány esetén nem történt semmi ember elleni cselekedet.
32, és akkor most mi legyen? Kössem fel magam vagy mi?
Nem nyúltam senkihez, akit ismerek, így bocsánatot sem tudok kérni azoktól, akik ellen irányult a dolog.
Deee mondom... akkor most mi legyen? Marad az örök harag és pokol minden múltbéli cselekedetért?
Az meg, hogy nem hiszel az embereknek, az a te dolgod, de így konkrétan értelmét veszti bármit is mondani neked.
#21: Jelentem, én nem tettem ilyesmit. Lehetne mondani, hogy gyávaságból, de igazából ennek a Bud Bundy stílusnak sosem láttam értelmét, ezért is voltam mindig jófiú skatulyába rakva és friendzone-olva. Pedig nem voltam white knight, de suttyó sem.
"Szerinted vajon hány lányt molesztált az, akinek józanul sincsenek ezzel kapcsolatos erkölcsi aggályai?"
Sokat. De akkor fordítsunk. Szerinted hány férfit küldenek el olyan nők melegebb éghajlatra durva, bunkó, megalázó stílusban, akik amúgy szintén nem olyanok, csak pia meg társaság hatására belőlük is előbújik a kisördög?
Pszichológiai alaptény, hogy a lelki fájdalom ugyanolyan fájdalom, mint a fizikai, a lelki sérülés is ugyanúgy tud fájni, sokszor még jobban. Szavakkal is egy férfi lelkébe lehet gázolni, azt valahogy mégsem veszi közel sem olyan komolyan a MODERN, EGYENLŐSÉGEN ALAPULÓ társadalom, hanem megmarad a "legyél férfi, tűrd el, ne rinyálj" szinten.
Az "erős, feminista, emancipált nő" pedig ilyenkor mikor ilyen sérelem éri visszahúzódik a csigaházába és akik a legjobban tolták a feminizmus szekerét, azok a leghangosabb hangok.
Közben meg ha egy nő karrierben meg szexuális téren is egyenjogú, akkor ezzel arányos felelősség is rakódjon rá.
Pl. egy tapizást simán lehet pofonnal vagy finom odacsapással jutalmazni. Ha pedig tettlegességig fajul, akkor a biztiboyok elbeszélgethetnek a fizikai erőfölénnyel rendelkező hímneművel, hogyan illik a hölgyekkel viselkedni.
Csak akkor fordítva a nőnemű VERBÁLIS erőfölénnyel rendelkezőnek is kijár egy beszélgetés, hogyan illik hölgyként visszautasítani valakit és bármennyire rossz napja is van meg sokan szólították le, stílus. A "Szia"-ra nem az a válasz, hogy "Lehet takarodni." meg ilyen "Ide ne gyere, jááj, ez ide jön, gyere menjünk!" mert ez még egy szakadt, büdös kéregetővel szemben is ízléstelen reakció, de akkor megérti az ember. De rendesen felöltözött és ápolt férfit nem kéne ilyen stílusban elküldeni, embereljük már meg magunkat, ha meg nem tudunk az alapvető szociális udvariassági normáknak megfelelni, akkor ne menjünk emberek közé.
És ugyanez igaz a nőket szidó férfiakra vagy akik személyes sértésnek vesznek egy normális elutasítást vagy akik ténylegesen nem kopnak le. De vendéglátóiparban dolgozóként sok ilyet néztem végig és még mindig magasan a nők vezetnek. A férfiak maximum másik férfi társaságában, a pultnál vergődve panaszkodnak a nőkre, hogy ilyenek meg olyanok vagy tesznek megjegyzéseket, hogy ezt meg azt kéne dugni.
Ez utóbbiban az az érdekes, hogy ezek a férfiak vagy olyanok, akiken látszik, hogy még ha felesége van sincs már nemi élete régóta, talán fel sem áll neki és belefásult az életbe. Vaaagy pont a nők kedvence típus valamelyike. Tehát pont attól van nagy arca, hogy jutalmazzák őt a nők, jut neki punci bőven, a nő előtt megembereli magát, mint a Keziccsókolomot köszönő tolvaj gengszter cigánygyerek a nyugdíjas néni előtt, a haverok előtt meg ő az ász.
Rosszabb esetben még csajkoszorú is van mellé, akik maximum leoltják, hogy "Olyan izé vaaaagy!" de látszik, hogy nem érzik át a súlyát a dolognak.
"Valószínűleg pont te vagy az, aki még most is minden adandó lehetőséget megragad arra, hogy letapizzon bárkit, aki nem tud tenni ellene..."
Amint már mondtam, éveket dolgoztam vendéglátóiparban, beleértve szórakozóhelyeket is, nem akarok nevesíteni és reklámozni helyeket Budapesten, de egyikben sem tapasztaltam ilyesmit. Vidéki kocsma-diszkókban nem vitatom, hogy előfordulhat, de errefelé azért ha történik is 1-1 este mondjuk 8-10 ilyen eset (ami figyelembe véve a több tízezer megforduló embert, csekély szám), elég nagy visszhangja szokott lenni és sokszor úgy végződik, hogy a kanok összecsapnak vagy a hely előtt az utcán vagy a helyen mennek egymásnak és a biztonságiaknak kell kivinni őket. Esetleg a csaj gondolja azt, hogy ha egy ilyen embernek fizikailag nekiesik, akkor az majd csendben tűri a pofonokat, rugdosódást és utána bocsánatot kérve elsomfordál. De az ilyen esetekben is az szokott a kiváltó trigger lenni, amikor egy hős fehérlovag beszáll a punci reményében és látva férfit pofozó nőt és az első reakcióból felocsúdó többnyire erősen ittas férfit, a könnyű prédát látva a nő oldalán belever kettőt a tagba, aki (mivel egy másik hímnemű támadta meg, akinek ráadásul sokszor semmi köze sincs a szituációhoz) visszaüt és kezdődik a bunyó.
De szerencsére az utóbbi időben egyre inkább lehiggadnak egy kis verbális adok-kapok kakaskodás után, inkább etnikai kisebbségeknél kerül elő a bökő.
"Az meg, hogy nem hiszel az embereknek, az a te dolgod, de így konkrétan értelmét veszti bármit is mondani neked."
Az EMBEREKNEK hiszek, az embernek nem nevezhető szexuális BŰNÖZŐKnek nem hiszek.
A többi irományodra azért nem reagáltam, mert én sehol sem említettem , hogy kösd fel magad, ezeket csak te vizionáltad.
36, lezártad a rendszert, azért kérdezem a kiutat.
De gondolom számodra is alap, hogy ha 20 évesen elkövetsz valamit, akkor majd 50 évesen is ezzel a hibáddal fognak azonosítani téged. A logikád ezt diktálja.
"36, lezártad a rendszert, azért kérdezem a kiutat.
De gondolom számodra is alap, hogy ha 20 évesen elkövetsz valamit, akkor majd 50 évesen is ezzel a hibáddal fognak azonosítani téged. A logikád ezt diktálja."
Azt írtam, hogy számomra nem hihető, ha egy olyan férfi ossza az észt a nők molesztálásával kapcsolatban, aki maga is molesztált nőket. Ez számomra - ismétlem: számomra - olyan, mint amikor egy láncdohányos ember ossza az észt a dohányzás káros hatásaival kapcsolatban, képmutatónak hangzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!