Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon a nők hány százaléka nem anyagias élősködő, akinek híres férfi kell, menő melóval és magas fizetéssel?
Figyelt kérdés
2023. júl. 7. 16:11
3/74 A kérdező kommentje:
Mármint a 10-re gondolsz?
2023. júl. 7. 16:14
5/74 anonim válasza:
Ja, hogy mennyi NEM az? Akkor 98%. Elsiklottam afelett, hogy "nem", így arra válaszoltam, hogy mennyi igen.
6/74 A kérdező kommentje:
Sejtettem :D:D:D
Igen gyakran azt látom, hogy a nők rangba, a vagyonba szerelmesek, nem is a férfiba... aztán persze hevesen tagadják.
2023. júl. 7. 16:19
7/74 anonim válasza:
Az ilyen kerdeseknel mindig körbe nézek itt a gyárban magam körül és nézem hogy hogy lehet hogy majdnem minden férfinak van párja vagy épp valamelyik kolleganovel kavar🤔
8/74 anonim válasza:
Meg tudod nézni mennyi az átlagfizetés idehaza (nem sok), illetve arról is van statisztika hogy hány nő él házasságban (sok). Szóval valószínűleg a nők többsége nem csak gazdag pasival jön össze.
9/74 anonim válasza:
Én meg tudod mit látok? Gyűlölködő, moslék férfiakat, akik nem nézik semmibe sem a nőket. Ja, meg azt, hogy gyakorilatilag nincs nő, akit soha ne zaklattak volna valamilyen formában. Azt, hogy az erőszakos és pedofil bűncselekmények elkövetői túlnyomó többségében férfiak. Ameddig ez így van, addig csak még visszataszítóbb, hogy minden nap bújkáltok az anonimitásba, és ekézitek a nőket vagy kitalált dolgokért, vagy pedig a teljesen normális igényeikért, ami természetesen férfiak részéről nem gáz, de egy nőnek a kva anyját értük.
10/74 anonim válasza:
Kicsit vicces ez a kèrdés, itt Magyarországon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!