Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mások is észrevették azt, hogy itt is férfiként szinte lehetetlen ismerkedni?
"Mindenki arra használja az oldalt, amire akarja."
Ez oké, csak ne nyávogjon azon, hogy valaki más nem arra használja, amire ő.
34.
Bháháháhá, kettes alát ér a poén.
35
Köszönöm szépen. Az ellenörzőmet nem találom. Hova teccik beírni ezt a jegyet?
36
Manapság már kréta van, online vezetik a jegyeket xd
37
B+++, tényleg! Láccik, h nem vagyok már mai macska.
4
Azt tudom, hogy ez az oldal nem társkereső oldal, csak abban a hitben voltam, hogy talán az ismerkedés kategóriában csak vannak olyan nők, akik azért vannak ott, hogy akár ismerkedni is szeretnének. Az teljesen jogos, hogyha mondjuk valaki az egészség kategóriában nem azért ír egy választ, hogy aztán privát áradatot várjon a férfiaktól ismerkedés gyanánt. Voltam már fent egy pár ismerkedős oldalon, alkalmazáson, de azt vettem észre, hogy a Tinder lenne még a legjobb ezek közül, ha nem lenne ennyire rossz az algoritmusa azóta, mióta van ez a gold funkció benne.
5
Nyilván én se várok el nagy tolongást a nőktől, hogy most egytől-egyig ők írjanak, meg persze, hogyha mondjuk jön egy válasz egy ismerkedős kérdés alá, akkor egyértelmű, hogy én írok először azok alapján, az más kérdés, hogy válasz meg sokszor nem jön.
6
Nagyon tetszett ez a részletes válasz ezekkel a tapasztalataiddal, de rám személy szerint egyik se vonatkozik. Sajnálom, hogy olyan személyeket fogtál ki sokszor, akik nem igazán nyertél el a tetszésedet. De amúgy egy viszont rám is vonatkozik, a videójátékozás, amit nem kell valami szörnyű dologként felfogni, ha valaki felnőtt létére is játszik. Persze itt is tudni kell tartani a mértéket.
32
Abszolút nem kamu kérdés ez, mert ha nem látnám ezt a jelenséget itt ezen az oldalon is, akkor nem tettem volna fel ezt a kérdést.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!