Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mások is észrevették azt, hogy itt is férfiként szinte lehetetlen ismerkedni?
Ezzel nem tudok egyet érteni. Lehetne a hobbi pl. karate is, azt is csinálhatja mindenféle korú ember. Vagy tánc. Vagy túrázás. Vagy zeneszerkeztés.
A társasozás amúgy gondolom ebbe nem tartozik bele, pedig az egyetlen különbség a számítógépes játéktól, hogy nincs számítógép (nagyon sok játék a gépen több játékos, jó közös szórakozás lehetne)
10
Hát ezt mondom én is! Szerintem a gyakori valóságos aranybánya olyan férfiaknak, akik intelligensek, kedvesek, egyedülállóak, van némi humorérzékük és persze azért kell hozzá szerencse is. De leginkább kitartóan kell próbálkozni és igyekezni kell elkerülni azokat a hibákat, amiket a 6-os felsorolt.
Ismerkedés kategóriában tök sikered lehet.
Egyébként a lányokat jobban szeretik kioktatni (más lányok is), a fiúk meg mindig valami nyál végére teszik oda, hogy F. "Bezzeg annak, aki szeretni tud, nincs nője!".
14
Én írtam a 9-est is, szóval kicsit zavaros a válaszaim összessége. Szerintem nagyon kevés normális pasi van itt fent, vagy jól elbújtak, de a) vannak b) nem értem, hogy miért nem tud egy férfi fejlődni. Tehát feljön ide, tök sok kritika, visszautasítás éri, lepontozzák, nem reagálnak a privijeire, belekötnek az ismerkedős kérdéseibe, stb. Akkor rázza meg magát és kösse fel a gatyáját! Én is nagyon sokat változtattam már azon, hogy itt milyen kérdéseket írok ki, milyen kérdésekre és mit válaszolok, hogyan kezelem a priviket, stb. Ha én ezt meg tudtam csinálni (igaz, speciel teljesen feleslegesen, mert én középkorú nő vagyok, itt pedig főleg a húszas, harmincas korosztály van), akkor egy nőt akaró férfi is tud változni, akarjon változni, változzon! De hát az intelligencia meg a kulturáltság hiányán valószínűleg nem lehet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!