Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az komoly, hogy sok srácnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az komoly, hogy sok srácnak nagyon nehéz, vagy egyáltalán nem megy a csajozás?

Figyelt kérdés

Nekem 16 éves koromtól van barátnőm ha néhány hétig szingli voltam, minden héten ösazejött egy lánnyal alkalmi, haverjaimnak sincs gondja ezzel, aki 3-4 hónapig egyedül van, az a szakítás feldolgozása miatt van, de neki is pár nap az új barátnő, ha újat akar.

Mi az oka, ha valakinek egyáltalán nem sikerül? Ilyen tényleg van?

ma 13:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
67%
Pl valaki egész életében túlsúlyos. Vagy 20 évesen elkezd valami betanított melót és ott is marad. Ez pont elég ahhoz hogy kiherélje magát a hús piacon.
ma 13:25
 2/13 anonim ***** válasza:
45%
Komoly. Sokan túlértékelik a nőket és a női testet, szexualitást. A legtöbb férfi csak unalmas átlag, töltelék akik túl sok figyelmet forditanak a nőkre úgyhogy a saját önbecsülésüket gallyra vágják miközben a nő egója az egekbe száll. Nem kéne annyit rugózni a nőkön, csak egyszerűen nem foglalkozni velük annyit, de undoritó amikor megjelenik egy nő szinte bárhol hogy tudnak csaholni utána, nekem ezt nem veszi be a gyomrom. Én direkt azt csinálom ha jön szembe egy nő velem hogy látványosan semminek nézem és elforditom a tekintetem de nem úgy mint aki szégyenlős hanem büszkén, érdekes szituációkat lehet kihozni, mintha az ember egy hibát okozna a mátrixban.
ma 13:28
 3/13 anonim ***** válasza:
78%

Nem vágyok lelkileg és anyagilag lehúzó kapcsolatra.

Sokkal jobban érzem magam egyedül. Nyugodtabb vagyok. Tudom, hogy mi vár rám otthon és nincs váratlan meglepetés sem.

Elhiszem, hogy másnak könnyű egészségére, de aki egyedül él, nem feltétlenül azért van ez, mert próbálkozik és nem jön össze. Elhiszem, hogy nehéz ezt megérteni. Aki nem tud egyedül élni annak ez felfoghatatlan.

ma 13:32
 4/13 anonim ***** válasza:
57%
Te és a haverjaidat jól kinéző pasik vagytok, ez a különbség.
ma 13:48
 5/13 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy most?
ma 13:52
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenki szép, és gazdag, jó családi háttérrel, és jó környéken.
ma 14:25
 7/13 anonim ***** válasza:
79%

Jóképű társaság vagytok, ennyi.

Más srácok meg nem azok.

ma 14:31
 8/13 anonim válasza:
Honnan jön össze a sok alkalmi csaj?
ma 14:48
 9/13 anonim ***** válasza:
fizetős lányok, meg azok akik bárkivel elmennek egy mosolyért cserébe nem számítanak "kapcsolatnak", sem "barátnőnek"
ma 14:51
 10/13 A kérdező kommentje:

5-ös: 24.

8-as: addig voltak, amíg nem volt barátnőm. Egyetemről, sportklubból, bulikból.

ma 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!