Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most hogy korona járvány van,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most hogy korona járvány van, van értelme egyáltalán csajozni?

Figyelt kérdés

Kötelező a maszk a nagyobb városokban az utcán, parkokban is. Így meg ha sikerülne randira hívnom valakit, még találkozni se tudunk, mert maszkban kell lenni. Na meg random váratlanul kijárási tilalmat is bármikor bevezethetnek.

Érdemes még ígyis csajozni, vagy kivitelezhetetlen?

2020. nov. 12. 18:33
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
26 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
71%
Több netes beszélgetés és talán mire lemegy ez a nagy szigor találkozni is lehet rendesen
2020. nov. 12. 18:37
 2/8 anonim ***** válasza:
59%

Erről eszembe jutott az a kérdés, amiben azt kérdezte egy fiú, hogy hogyan rázza le a lányt, mert nem tetszett neki maszk nélkül.

Ha téged nem zavar, hogy ilyen is előfordulhat, szerintem nyugodtan. Interneten meg főként.

2020. nov. 12. 18:57
 3/8 anonim ***** válasza:
24%

Azért ha elmennél sétaálni valakivel, arra csak meg tudod kérni, hogy egy pillanatra vegye már le a maszkot.

Sőt, én lennék olyan disznó, hogy megcsókolnám a csajt így járvány idején is.

2020. nov. 12. 19:10
 4/8 anonim ***** válasza:
25%
Akarata ellenére? Ezt nem disznónak hívják jogilag.
2020. nov. 12. 19:22
 5/8 anonim ***** válasza:
Eddig sem nagyon volt értelme.
2020. nov. 12. 21:02
 6/8 anonim ***** válasza:
Felviszed magadhoz a csajt este 8-ig, és akkor kénytelen ott aludni :D
2020. nov. 12. 21:06
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha elég rugalmas vagy meg a csaj is akkor igen. Ha nem bírtok alkalmazkodni az épp aktuális helyzethez és szabályokhoz akkor nem.
2020. nov. 13. 12:57
 8/8 anonim ***** válasza:
Szia. Én ismerkednék,de nekem is olyan lehetetlennek tűnik...
2021. jan. 30. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!