Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akik nagy nehezen találtak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik nagy nehezen találtak maguknak párt, azok hogy mertek kilépni a kapcsolatból?

Figyelt kérdés

Annyit változtattam, annyit javítottam, fejesztettem magamon, és így sem kellek az emberek nagyrészének, bármit is csinálok, teszek.

Találtam egy srácot, aki külsőre is elfogadható kategóriába esik, ami számomra fontos. Azonban nagyon gyenge lábakon áll a kapcsolat, és nagyon csúnyán beszél velem sokszor, néha azt érzem, hogy direkt kihasználja a helyzetemet. De nem merek kilépni ebből, mert sejtem, hogy soha nem lesz ilyen kapcsolathoz részem, mert értem nagyon nem kapkod senki, nem is válogathatok, és ennél csak rosszabb lehet. Plusz ezért a kapcsolatért is sokat küzdöttem.

Érzem, hogy nekem ez így nagyon nem jó, kezdek rámenni erre. De tudom, hogyha szakítanék, akkor félelemben élnék, mivel ennél külsőre csak rondább lehet, személyiségre meg szűrkébb, vagy semmilyen.

2023. jún. 19. 09:05
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%

Eljutottam a felismerésig, hogy ennél egyedül is jobb lenne. És lön!

Utána a szingli mami (elváltam, két gyerekkel) létből igyekeztem kihozni a legtöbbet. Például az exemmel sose lehetett kimozdulni, mert "nincs rá pénz". Én meg inkább nem ettem két hétig, hogy egy hétvégére el tudjak menni a gyerekekkel. Nyáron minden ingyenes, meg nem túl drága rendezvényre elmentünk. Volt, hogy "kölcsönkértem" a barátnőm gyerekét, mert három gyerekkel 90% kedvezménnyel utazhatsz a vonaton.

Szerintem az volt életünk egyik legjobb nyara.

Aztán ősszel szerelmes lettem, télre meg ki is ábrandultam, mert azt hitte a pasi, hogy úgyse kellek senkinek, úgyse merek szakítani, nyugodtan lehet bunkó és kihasználhat. Akkor inkább a szingliség, amiben jól érzem magam, szabad vagyok.

Aztán megismertem a páromat, de ez másik történet.

Ha jól érzed magad szingliként, az valamiért vonzóvá tesz a pasiknál. Lehet, hogy csak el akarják rontani. 🙈😉

2023. jún. 19. 10:52
 12/32 Appassionato2022 ***** válasza:
90%
#11: Te vagy a példa arra, amiről beszéltem korábban. Éled az életed, használod az eszed, nem mégy bele olyanba, ami nem jó neked, kilépsz abból, ami rossz. És láááám: két gyerekkel 'megismertem a páromat'. Minden jót neked!
2023. jún. 19. 10:56
 13/32 anonim ***** válasza:

9, a 8. vagyok, amúgy tény, hogy pici településen élek, de nem ez a fő gond, más nők itt sem rohadnak meg egyedül, apácaként.

A barátnőd esete szerintem teljesen más, mint az enyém vagy a kérdezőé, ez tényleg máléság, mármint az a része, hogy még odáig sem jut el, hogy kiderítse, egyedülálló-e a kiszemeltje. Az mondjuk már nem az, hogy "nem szeret bele másba", ez nem működik parancsszóra, racionális érvek hatására.

A 10. fogta meg ezt jól. "Valamilyen", sokkal rosszabb párt mi is összeszedhetnénk kb. bármikor. Esetemben például tele a környék fiatal drogosokkal vagy a picit idősebbektől az apámkorúig alkeszokkal, nem olyan rég egyéb okból sajnos be kellett tennem a lábam a helyi "presszóba", hát ők ott imádtak volna, már aki még valamennyire magánál volt... Csakhogy semmivel sem lennék boldogabb mellettük, mint ebben a nyomorult apácalétben.

Másra pedig nincs esélyem, ennyi. Nem vagyok az a kategória, aki tele van jó lehetőségekkel, és azok közül kell kiválasztania a számára legjobbat, a hozzá leginkább passzolót.

2023. jún. 19. 11:09
 14/32 anonim ***** válasza:
Én 14 éve élek egyedül pedig lennének jelentkezők de simán elhajtom őket. Mert én ezután már csak azzal vagyok hajlandó összekötni az életemet akibe konkrétan beleszeretek, tehát szerelem alakul ki bennem. Minden más nem érdekel, élvezem, hogy egyedül élek a magam ura vagyok és nemhogy nem izgulok azon, hogy ez így marad életem végéig hanem erre abszolút fel vagyok készülve. A mai világban nagyon könnyű egyedül normális boldog életet élni. Elmondaná nekem valaki a kérdező vagy a hozzá hasonlók, hogy mégis mi az amit a kapcsolat amiben így kínlódtok konkrétan ad nektek? Sorolnátok, hogy mi az amiért ennyire ragaszkodtok egy olyan kapcsolathoz is ami kifejezetten megalázó? Mik ezek a dolgok egészen pontosan?
2023. jún. 19. 11:58
 15/32 anonim ***** válasza:
94%
több mint két éve egyedül vagyok, nincs ebben semmi rossz
2023. jún. 19. 12:02
 16/32 A kérdező kommentje:

Az én helyzetem se kifejezetten jó, de a tiéd is szánalmas. Az ember társas lény, én nem élnék egyedül, szex nélkül, szeretet nélkül, párkapcsolat nélkül 10+ évig. Ettől nagyon félek.

És nagyon nem egy a helyzetünk, mert neked még így is akad jelentkező. Nekem még ezért is meg kellett küzdeni. Te elvagy kapcsolat nélkül, szex nélkül, gondolom elég az ujjad magadnak, meg a barátaid, akikkel találkozol havonta egyszer, nincs szükséged szorosabb kapcsolatra. De másnak meg igen.

2023. jún. 19. 13:55
 17/32 anonim ***** válasza:

Ja, még erre, szintén a 8. vagyok:

"Az hogy egyedül vagy, gondolom nem jelenti azt, hogy nem tzetszett neked soha senki. És amikor tetszett, akkor léptél? És ha léptél, mi volt a reakció?"

1. lépés: felmértem, hogy kölcsönös-e. Nyilván ennek vannak jelei, illetve annak is elég egyértelműek, ha nem. És bizony nem. Innentől nem tolakodhattam, nyomulhattam, tapadhattam, mert a másikat sem szerettem volna kínos helyzetbe hozni, ahogy természetesen magamat sem, emberi méltóság is van a világon...

Vagy mégis hogy gondoljuk? "Tenni érte" címszó alatt addig-addig legyeskedni a másik körül, produkálni magunkat előtte, interakciót kezdeményezni, amíg sikerül ráerőltetni magunkat?

2023. jún. 19. 14:01
 18/32 anonim ***** válasza:

#5 Appassionato, az itteni felhasználók nagy része rosszindulatú troll, érthető a bizalmatlansága és a félelme hogy visszaélnek a fotóival. Én is személyi stílustanácsadó vagyok, stylistként is dolgozom - illetve dolgoztam mert perpill babázok - divatbemutatókon, magazinoknál, szépségversenyeken, mindenféle rendezvényeken.

Múltkor is volt egy olyan eset hogy egy nyomorult incel jószándékúnak kiadva magát kicsalt egy lánytól egy bikinis fotót (de legalább az arca takarva volt) amivel aztán napokig tombolt és kb minden kérdéshez belinkelte és őrjöngött hogy milyen ocsmány (persze csinos csaj volt). És gondold el hány másik fórumba, redditre rakja be az ilyen a megszerzett képet. Ha arckép, még problémásabb.

Nem szeretnék ilyen ügybe keveredni, hogy ki volt aki visszaélt valaki fotójával ezért nem is írom általában mi vagyok és a szépség-divat rovatot nagy ívben elkerülöm. Tele van netről szedett képekkel, utcasarki prostik képeivel "szerintetek is kövér vagyok vagy felvehetem ezt a ruhát?" típusú trollkodásokkal. Ha itt látok ilyen kérdést néha válaszolok, alaposan lepontozva hogy nem tetszik a nagydarab prosti, mittudomén, egy csipkés cipőfűzőben amit ruhának nevez :) Az olyan kérdéseknél sem tolongok hogy "szerintetek hogy nézek ki, min kellene változtatnom? Képet küldöm privátban" - akár fiú akár lány a kérdező. Jobb ezekből kimaradni.

2023. jún. 19. 14:24
 19/32 anonim ***** válasza:
Én is kíváncsi lennék mi ennek a társfüggésnek az alapja? Kérdező említetted, hogy neked nem menne szeretet nélkül, hát marha nagy szeretetben élsz mikor csak azért nem dobbantasz mert félsz, egyedül maradsz. Ez a nagy szeretet amit irigyeljen tőled aki egyedül van? Azt is el tudom képzelni milyen szuper a szex. Amit egy nő bármikor megkaphat párkapcsolat nélkül is csak mondom, nem kell az ujja.
2023. jún. 19. 16:15
 20/32 anonim ***** válasza:
Szerintem itt nagyon nagy zavar van a fejekben, szeretetnek nevezni azt a kapcsolatot amiben a kérdező él és szánalmasnak azt amikor valaki gond nélkül boldogan megáll a saját lábán az nagyon nagy zavarra utal a fejben. Én konkrétumokra lettem volna kíváncsi. Konkrétan mi az, mik azok a mindennapi dolgok ami miatt egy ilyen kapcsolat muszáj az életben, egy ilyen megalázó kapcsolat is ahelyett, hogy valaki egyedül de méltósággal éli az életét. Például annyira rettegek a sötétben, hogy nem tudok úgy élni egy lakásban, hogy ott nincs egy másik ember? Ilyesmik? Mert a szeretettel jönni a felvázolt kapcsolatban röhej.
2023. jún. 19. 17:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!