Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők/lányok!Ha rossz volt a kapcsolatotok az apátokkal ti hogy találtatok magatoknak normális párt?
Egyelőre még nem sikerült, mindig a rossz arcokba szerettem bele eddig, vagy mérgező kapcsolatban találtam magam.
De igyekszem ezen dolgozni.
23N
Tudtam,h apamhoz hasonlo pasikhoz vonzodok. Azok meg artanak nekem. Nem alkalmasak kacsolatra. Igy tudatosan olyat valasztottam,aki szolga tipus es nem jon be,de mas noknek igen.
8 eve elunk egyutt teljes harmoniaban. A szex is jo nagyon. Barhova megyunk,nincs konfliktus. Mindig segit udvarias azota is es kedveskedik ajandekokkal a mai napig.
Szoval nekem igy sikerult!!! Kicseleztem a belemvesodott programot!
De nagyon is lehet köze. Az legtöbbször hatással van az emberre, amilyen a kapcsolata a szüleivel, vagy éppen amilyen kapcsolati mintát lát a szüleitől.
Ez lehet tudatos, vagy tudatalatti, de sokszor azt a bánásmódot keressük felnőtt korunkban, amilyet kaptunk és amiben felnőttünk.
Ez lehet jó vagy rossz. Ha rossz, akkor mindegy, hogy logikusan rossz, de azt tartjuk biztonságosnak, a megszokottnak.
De ebből is ki lehet törni :)
L
Az én "apám" egy alkesz csavargó. Szerencsére nem volt szerepe az életemben. Viszont a család többi tagja sem kutya, elég szar gyerekkorom volt.
Egyelőre nem fogtam ki normális férfit, 1 exem volt. Nevezhetjük nárcisztikusnak, bántalmazónak, akárminek. A lényeg, hogy a végén már csak játszmák, huzavona, érzelmi zsarolás, stb.
Sokat tájékozódtam a szakítás óta és mostmár egyből kiszúrom az "ilyeneket". Az exem viszont még mindig hatással van rám, sajnos, majdnem 1 év után is... "hiányzik" az izgalom, az érzelmi hullámvasút, de próbálok erős maradni. Elég szar helyzet..
Felnőttként jöttem rá igazán, mennyire rossz apám volt, még úgy is, hogy tini voltam amikor elhagyta anyámat.
A felfedezéshez hozzáárult az is, hogy beleszerettem egy kb apám-korú pasiba, nagyon sokat köszönhetek neki.
Előtte nekem is többnyire olyan pasijaim voltak, akik (erre is sokszor csak utólag jöttem rá) kihasználtak és nem igazán bántak jól velem. Ezzel a pasival éreztem magam először Nőnek. Azóta szerencsére sokminden megváltozott, helyreállt bennem is.
Szóval nem könnyű, de egyáltalán nem lehetetlen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!