Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van úgy esélyem barátnőnél,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van úgy esélyem barátnőnél, hogy 39 évesen nincs munkám 8 éve és a szüleim tartanak el?

Figyelt kérdés
2023. jún. 14. 18:28
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
86%
#8 szánalmas
2023. jún. 14. 20:26
 22/32 anonim ***** válasza:
91%

Az megvan hogy egy komoly kapcsolat, főleg ha már együtt is éltek szintén kötöttségekkel jár? Illetve aki irta hogy max 1 óra a teljes háztartás, ő bizonyára kis lakasban él egyedül, de egy nagy csaladi házban, ahol még gyerekek is vannak, ott tényleg elvehet egy teljes napot is a házimunka. Azt hogy bírnád?

Meg a kompromisszumok, egy társsal nem olyan mint a szülőkkel, hogy egész nap fekhetsz az ágyadon 2 hétig ugyanabban a pizsomában, és kb még a s$gged is kinyalják. Mondjuk ha én lennék az anyád kivágnálak, márcsak azért is, mert tényleg mihez kezdesz ha ők mar nem lesznek?

2023. jún. 14. 20:53
 23/32 anonim ***** válasza:
88%
Mit lehet veled csinálni?
2023. jún. 14. 21:09
 24/32 anonim ***** válasza:
86%
Kár magyarázni pszichés gondokkal nem kellesz egy értelmes nőnek sem. Max egy szintén problémásnak azzal meg csak veszekedni fogtok.
2023. jún. 14. 21:45
 25/32 anonim ***** válasza:
93%
Én sem bírom a kötöttséget, ellenben szeretem a pénzt, meg mindent, ami jön vele, pl ilyen alap dolgok, hogy normális felnőtt életet élhetek, úgy kapcsolódok ki, ahogy akarok, mert megtehetem, nem anyámtól kell kérdezősködnöm, hogy tud-e adni Balatonra vagy mittomén. A pénz sokkal nagyobb szabadság mint az, hogy nem kell fix időben x helyen lenned. Ha nincs pénzed, semmit nem tudsz csinálni. Ez nem kötöttség?
2023. jún. 14. 21:59
 26/32 anonim ***** válasza:
90%

25-ösnél van a pont! Annál nagyobb kötöttséget, mint hogy valakire rá vagy utalva minden szempontból, nem tudok elképzelni. Én megfulladnék. És valamit elárulok. A pároddal élni nem olyan, mint a szüleiddel. Anyádnak akkor is kutya kötelessége szeretni, ha épp hülye vagy. Nem fog kitenni és megtagadni tőled az ételt, meg a lakhatást, mert ő szült és nem akarja, hogy elpusztulj a zord világban.

A párod nem lesz olyan elnéző veled, mint anyukád. Hacsak nem vagy mocskosul jóképű és nem találsz egy cukrosnénit, aki eltart, amíg rád nem un. Vagy meg nem hal végelgyengülésben.

2023. jún. 14. 22:14
 27/32 anonim ***** válasza:
100%
Amugy nem kutya kotelessege a szulonek sem. En mar biztos elzavartam volna a 39 eves gyerekemet, rajtam nem eloskodne.
2023. jún. 14. 22:36
 28/32 anonim ***** válasza:
100%
Nincs
2023. jún. 15. 08:19
 29/32 anonim ***** válasza:
100%
Te vagy az, Gabi/Gábor?
2023. jún. 15. 09:29
 30/32 anonim ***** válasza:
100%

Hát... én belefutottam már olyan nőbe, akinek az volt a vágya, hogy legyen egy háztartásbeli pasija, akit aztán eltart. De ilyen nő mondjuk ezerből egy.

Én a helyedben inkább azon dolgoznék, hogy rendbetegyem magam. Függni másoktól soha nem jó. A lelki problémák megoldásában egy pszichológus, vagy esetleg egy pszichiáter nagyon sokat segíthet, emellett pedig vannak kevésbé stresszes, és otthonról végezhető munkák is.

Az, hogy egy házban élsz a szüleiddel, az önmagában nem gáz. Sok tekintetben (pl. anyagilag) még praktikus is. Az, hogy 39 évesen még mindig kisgyerekként viselkedsz, az már nagyobb probléma.

2023. jún. 15. 09:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!