Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves korig kéne összejönnie az első barátnőnek? Mikortól van elkésve egy fiú/férfi?
Figyelt kérdés
Mi az a kor ami felett már szinte lehetetlen, meg nem normális hogy nem volt még?2022. aug. 6. 10:21
3/13 anonim válasza:
Nyugi! Erről még senki sem talált publikált forrást. :D
4/13 anonim válasza:
Normális ütemben fejlődik a srác akkor 15-16 évesen. De igazából a 23-25 lehet az a lélektani határ amíg még nem késő. Aki annál idősebb az már úgy is marad.
5/13 anonim válasza:
Elméletgyártó
Filózol de nem cselekszel az a te problémád
6/13 anonim válasza:
Ha 25 éves korodig nincs meg az első komolynak nevezhető kapcsolatod, ott baj van és még lesz is a továbbiakban.
7/13 anonim válasza:
És napi szinten ez megy :
25 éves korban el vagyok kèsve?
25 éves koromig nem volt barátnő...
25 évesen már el vagyok késve ha nem volt?
25 évesen ha még nem volt már sose lesz ,?
25 évesen sok mindent kimaradt ha nem volt?
25 évesen összejönètek egy olyannal aki 25 évesen nem volt barátnője?
25 évesen összejönètek olyannal akinek fejben nagyon beakadt valami?
Szerinted ez normális?
Ez beteges ember
8/13 anonim válasza:
7. Így van. Én mar csak azért is ezért írtam a 25.ot..
Ha csak negyede ennyi energiát a csajozasba fektetne. Tényleg kezd betegbe átmenni.
Én is voltam borzasztó kétségbeesett és valahol megérteném. De ez már sok.
9/13 anonim válasza:
Nem kérdéseket kellene kiírni, hanem menni és ismerkedni.
10/13 anonim válasza:
Vajon a kérdező olvassa a válaszokat vagy csak negyed óránként ki ír egyet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!