Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves korig kéne összejönnie az első barátnőnek?
Figyelt kérdés
Ha valakinek ilyen 24-25 évesen sem volt akkor nem is nagyon lesz?2022. szept. 2. 21:19
1/8 anonim válasza:
Lehet,csak ne ezzel kezd az ismerkedést mert sajnos jönnek az előítéletek.
3/8 anonim válasza:
Igazából bármikor lehet, de kb. 25 felett jobb nem említeni, ha még nem volt. Én még megemlíthettem anno 21 évesen, amikor először összejöttem valakivel, nem volt kínos.
Utána a másik két alkalommal meg már nem is kellett kamuzni.
4/8 anonim válasza:
Nincs ilyen szám, vagy legalábbis nem kéne hogy legyen. Aki úgy tekint az ismerkedésre, mint egy matematikai egyenletre,és vélt vagy valós társadalmi elvárások alapján kidobott számokat vár el másoktól vagy saját magától, az biztos recept egy boldogtalan élethez.
5/8 anonim válasza:
Miért ne lehetne? Minden személyiség,önbizalom,karizma meg külső kérdése!
Nyilván ne ezzel reklamozd magad,majd ha már komolyodtok akkor mondd meg
6/8 anonim válasza:
Nincs rá írott szabály. Ismerek olyat akinek később lett kapcsolata és évek óta tart. Előtte pedig nem volt neki egy sem.
7/8 anonim válasza:
Persze,egy karizom mindent megold....
8/8 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy kell. Nem kell összejönnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!