Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hány éves korig kell összejönn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány éves korig kell összejönni az első kapcsolatnak? Mi az a kor ami után már esélytelen?

Figyelt kérdés
Én még nem találtam párt és már 22 éves vagyok. Hány éves korig van esély rutin nélkül barátnőt találni?
2020. aug. 2. 13:08
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
96%

Nem "kell".

Nézz magadba mélyen és őszintén, hogy mi lehet a probléma.

Amúgy nagynéném például 40 évesen találta meg az igazit - volt előtte kapcsolata, de azokat hagyjuk is. Akkor már inkább lett volna szingli, szegény.

2020. aug. 2. 13:10
 2/16 anonim ***** válasza:
4%
Fiúknál 15-16 évnél átlag az első barátnő.
2020. aug. 2. 13:22
 3/16 anonim ***** válasza:
73%
Tudod az a baj, hogy nem a probléma megoldásán töröd a fejed, hanem magára a problémára figyelsz, tehát nem azon, hogy hogyan old meg, hanem hogy van egy probléma amit állandóan ki kell írnod magadból. Ez szomorú azért, ezt az energiát arra is fordíthatnád, hogy változtass magadon, nem is értem miért ilyenek az emberek, hogy ennyi önismeretük sincsen. 😒 Mert NE mondd, hogy benned nincs hiba ember! Önismeret, önkritika, önvizsgálat, tessék szépen nekirugaszkodni.
2020. aug. 2. 13:29
 4/16 anonim ***** válasza:
6%
Nem értem, a 2-est miért pontozták le. A fiatalok átlagosan 16,5 éves korban vesztik el ma a szüzességüket. Ettől függetlenül van olyan, aki később kezd el csajozni, mert akkorra teszi magát rendbe, mert tininek lúzer volt.
2020. aug. 2. 13:34
 5/16 anonim ***** válasza:
Érdekes, hogy csajozásnál van egy ilyen kor... a munkahelykeresésnél is ez lesz? Ha 24 éves korodig nem találsz munkahelyet, akkor nem is keresel tovább?
2020. aug. 2. 13:57
 6/16 anonim ***** válasza:
53%
Én azt mondom, kb. ha 30 éves korodig nem volt senkid, még egy csók se senkivel, akkor nagy valószínűség szerint már nem is lesz komoly párkapcsolatod (mindkét nemre értve). Persze, vannak kivételek.
2020. aug. 2. 14:01
 7/16 anonim ***** válasza:
99+
2020. aug. 2. 14:03
 8/16 anonim ***** válasza:
0%
Fiúknál 16-18, nőknél 25-30.
2020. aug. 2. 14:05
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Nincsen erre szabály, akinek nem volt kapcsolata nem biztos, hogy sokat veszített.
2020. aug. 2. 14:07
 10/16 anonim ***** válasza:

Utolsó kettő nem tudom hol él.

#8-as

Pont fordítva van.

#9-es

Ez személyfüggő, van aki sokat veszít vele és ezt tudja is, van aki keveset veszít vele és ezt tudja is, és vannak akik sokat is vesztenek de nem tudják (ez szomorú)

2020. aug. 2. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!