Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 23 évesen sem volt még kapcsolatom, akkor ciki olyan lánnyal összejönnöm akinek már tinikorában volt az első kapcsolata?
Figyelt kérdés
Én szerintem elég szégyen vagyok hogy még mindig nem volt barátnőm, mert más 18 éves korára több barátnőn túl van, az hogy ez jó vagy rossz azt nem tudom, de én akkor is gáznak érzem.
Szerintetek is az a jó ha valakinek már tinikorában volt kapcsolata(i)?
2020. jan. 5. 21:58
1/6 anonim válasza:
Nem, egyáltalán nem ciki. Mièrt lenne az??? A primitìv réteg miatt, akik 12 èvesen màr fialnak, mindenki azt hiszi, hogy az a normális. Pedig nagyon nem. A szexualitàs jòval több, mint a testi örömök kiélése. Nem csak fizikailag, de lelkileg, mentálisan is fel kell hozzá nőni. Ne legyél ennyire kétségbeesve, mert nincs miért! Semmi gond nem les,, ne görcsölj rà! Ès legfontosabb: NE hagyd, hogy pár itt unatkozò troll miatt megcsappanjon az önbizalmad!
2/6 anonim válasza:
Az a ciki, hogy 23 évesen ezen rágódsz.
Csesztetett már ezzel bárki is, vagy csak te magad?
3/6 anonim válasza:
Legalább megtanit dolgokra.még 30 felettiek is bőven vannak.
Nagyon sok fiatal csak száj hős,mert nem szeretné ha cikiznék miatta.
4/6 anonim válasza:
A 2-es és 3-as is rárapintott a lényegre. Sokan csak kamuzzák, h voltak lánnyal. De mint mondtam, nincs általános formula, hogy x éves korig márpedig dugni kell...
5/6 anonim válasza:
Nem ciki, de úgy sem fog veled ilyen összejönni.. majd dobj egy üzit, ha te is belátod hogy igazam volt.
6/6 Lacc80 válasza:
Nem ciki. És valahol el kell kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!