Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Majdnem 20-évesen ciki szuznek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Majdnem 20-évesen ciki szuznek lenni? Mire számítsak milyen érzés az első?

Figyelt kérdés
Van egy baratom, de neki meg nem mondtam hogy az vagyok,arra gondoltam hogy talan jobb lenne nem el mondani.

2017. máj. 7. 18:53
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Pedig jobb ezt elmondani. Nem ciki. Jobb őszintének lenni, hidd el!
2017. máj. 7. 18:59
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha a barátod, csak vagytok olyan jó viszonyban, hogy ilyeneket meg tudjatok beszélni. Ha gondolkodsz, mit mondhatsz el neki, mit nem, nem ér semmit az egész kapcsolat...
2017. máj. 7. 19:01
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Jól indul a kapcsolat,ha már az elején konkrétan hazudsz neki a szüzességedről..Egyébként meg nyilván tudnia kel,hogy még az vagy,a saját érdekedben.

Az elsőnél sokkal figyelmesebbnek kell lennie a fiúnak.

Ha netalántán véreznél is,vagy nagyon fájna akkor úgyis kiderülne rögtön,hogy mi a helyzet.

2017. máj. 7. 19:10
 4/6 Kérdezlek válasza:
100%

Miért hazudna? Nem azt mondta neki hogy nem szüz hanem még nem mondta el hogy az. Van azért külömbség. Viszont ha szóba jön és úgy nem mondja el, az gáz.

Amúgy nem, egyáltalán nem ciki, sőt, szerintem példa értékű hogy egy lány eddig birja a mai világba.

2017. máj. 7. 19:15
 5/6 Kistál_és_a_bor ***** válasza:
Miért nem akarod mondani?
2021. szept. 8. 18:16
 6/6 Kistál_és_a_bor ***** válasza:
Ja, és nem ciki!
2021. szept. 8. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!