Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Ez titeket nem zavar?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ez titeket nem zavar?

Figyelt kérdés
Ha egy lány beleül egy fiú ölébe,és pl nem a barátnője,csak flörtölnek,vagy simán csak barátok,és a fiúnak merevedése lesz,az nem zavarja a lányt?Nem ciki a helyzet?Mit gondoltok erről?Kort,nemet légyszi.

2016. jún. 24. 16:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%
Az hogy egy fiunak felall termeszetes folyamat. Engem szemely szerint nem zavar bar ez lanytol is fugg
2016. jún. 24. 16:03
 2/11 A kérdező kommentje:
Értem én...csak arra gondoltam,hogy ha nincsenek kapcsolatban vagy intim viszonyban,akkor lehet hogy zavaró...
2016. jún. 24. 16:05
 3/11 anonim ***** válasza:
34%
ha feláll az nagyon ciki :D
2016. jún. 24. 16:25
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Mivel a fiúknál ez egy természetes reakció hasonló helyzetben, én sosem éreztem cikinek. Akkor sem, ha csak ismerkedtünk, nem jártam még az adott sráccal, vagy csak egy fiúbarátom térdére, ölébe ültem. Volt már, hogy neki is mondtam ezt, vagy igyekeztem elviccelni az egészet, ha láttam, hogy ő ennek ellenére zavarban van miatta.

30/N

2016. jún. 24. 16:40
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem, egyaltalan nem gondoktam soha h ciki ez egy termeszets folyamat es nem tehet rola

18/L

2016. jún. 24. 16:46
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem ciki. Bár, én nem ülök bele csak úgy fiúk ölébe, de ha beleülnék, és érezném, nem hiszem, hogy zavarna. Inkább bóknak venném. 19l
2016. jún. 24. 17:15
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem zavar :)

Én is inkább egyfajta bóknak fogom fel. Kár ilyeneken bárkinek is megsértődni, mivel a fiú úgy sem tud tenni ellene semmit :)

20/L

2016. jún. 24. 17:47
 8/11 anonim válasza:
93%
Akkor lenne gáz, ha a fiùnak lenne baràtnője. Pláne ha a lány is jelen lenne. Na akkor lenne igazàn gáz.
2016. júl. 14. 04:59
 9/11 anonim válasza:
90%
Hát nemtudom :D Velem volt már olyan hogy az egyik haverom ölébe bele ültem és aztán éreztem pár perc múlva hogy valami bökdös :D A frász jött rám és felugrottam :D a fiú megkérdezte hogy mi a baj én erre azt feleltem lányos zavaromban hogy jah semmi csak feláll a farkad és benedvesedtem :DDDD Na ez cikibb. De sztem nem max a fiúnak :D
2016. júl. 16. 22:54
 10/11 anonim ***** válasza:
Én ugyan nem lány vagyok, de azt hiszem, hogy ha egy lány csak úgy beleül egy fiú ölébe, azt részben azzal a céllal teszi, hogy kitapasztalja, okoz-e merevedést a fiúnál a ténykedése. Vagyis éppen a merevedés kiváltása a célja.
2016. júl. 30. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!