Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Ez titeket nem zavar?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ez titeket nem zavar?

Figyelt kérdés
Ha egy lány beleül egy fiú ölébe,és pl nem a barátnője,csak flörtölnek,vagy simán csak barátok,és a fiúnak merevedése lesz,az nem zavarja a lányt?Nem ciki a helyzet?Mit gondoltok erről?Kort,nemet légyszi.

2016. jún. 24. 16:02
1 2
 11/11 Kövesdi Vilmos válasza:

"Én ugyan nem lány vagyok, de azt hiszem, hogy ha egy lány csak úgy beleül egy fiú ölébe, azt részben azzal a céllal teszi, hogy kitapasztalja, okoz-e merevedést a fiúnál a ténykedése. Vagyis éppen a merevedés kiváltása a célja."

Nem feltétlenül. Pl.: b

nincs hely a buszon, osztálkirándulásra mentek, felajánlott az osztàlytárs lánynak, hogy az öledbe ülhet. Vagy maradva az osztálykirándulásnál. Mi olyat szoktunk játszani, hogy székekkel körbe ülünk, és valamilyen szisztéma alapján eggyel jobbra ölünk. Többször megeshett, hogy egy lány ül rád, és 3 percig úgy maradtok. Utána meg jön a következő lány.

A nemiszerv ilyenkor is feláll. Utóbbi példánál mondjuk az jobban zavar, hogy 3an ülnek rajtam, mint az, hogy most izgatot vagyok-e vagy sem?

2016. okt. 29. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!