Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiúk, ha megtehetnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiúk, ha megtehetnétek melyiket választanátok barátnőnek a kettő közül?

Figyelt kérdés
2022. aug. 14. 09:29
A kérdező szavazást indított:
Voksán Virág
Jakabos Zsuzsanna
17 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
65%
A 20 éves Voksán Virágot.
2022. aug. 14. 09:33
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem ismertem őket, de gyors rákereséssel még szép, hogy Jakabos Zsuzsannát. Ő egy szép nő, csodás kisugárzással. Külsőre is vonzó, és sportteljesítménye is elismerésre méltó. Amíg ez a Voksán Virág egy tipikus kacsacsőrű emlős kirakatbábu külsejű mű nő. Egyszerűen taszító ez a természetellenesség. Életében meg azzal ért el sikert, hogy visszaveri a fényt. Hát gratulálok, nem mindenki képes erre...
2022. aug. 14. 09:40
 3/10 anonim ***** válasza:
37%
#2: Jó, Voksán Virágnak már kaputt, Britney Spearsnek is kaputt, de lehet, hogy idővel Jakabos Zsuzsanna is egy másik híres úszó, nevezetesen Bud Spencer sorsára fog jutni.
2022. aug. 14. 09:43
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
#3 És akkor mi van? Ezt nem értem. Nem amiatt kellene, mert Európabajnok, hanem mert külsőre, kisugárzasra tetszik és szenvedélyes, kitartó egy ilyen dologban.
2022. aug. 14. 09:49
 5/10 anonim ***** válasza:
90%

Voksán Virág egy mű, buta, pénzéhes ribinek tűnik.

Jakabos Zsuzsanna összehasonlíthatatlanul szimpatikusabb, viszont szerintem kicsit férfias az arca, nem épp az esetem.

2022. aug. 14. 09:51
 6/10 anonim ***** válasza:
18%

"Jakabos Zsuzsanna összehasonlíthatatlanul szimpatikusabb, viszont szerintem kicsit férfias az arca, nem épp az esetem."

És 185 centi magas. Tüdeje mint egy bálnának.

2022. aug. 14. 09:56
 7/10 A kérdező kommentje:
Orosz Barát, de azért Sharapovát nem küldenéd haza ha bekoptatna fürdőruhában nem?
2022. aug. 14. 10:13
 8/10 NTBS ***** válasza:
55%
Egyiket sem.
2022. aug. 14. 10:46
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom kik ezek.
2022. aug. 14. 12:51
 10/10 anonim ***** válasza:
Hmm jó kérdés... Virág alakja jobb, nagyobb mellek, formásabb, de az arca vállalhatatlan lett. Jakabos Zsu-nak szerintem jobb a személyisége, kedvesebb, természetesebb az arca, úgyhogy inkább az úszócsajt!
2023. aug. 29. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!