Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nehéz nagyon csinos lányokat (modellek, instagram cica lányok stb.) szerezni barátnőnek manapság?
Figyelt kérdés
2022. okt. 3. 07:54
1/12 anonim válasza:
Ha egy szinten vagy velük, akkor nem nehéz. Ha ápolatlan, elhízott, buta esetleg csúnya vagy, akkor tényleg az. De ez logikus, hisz mindenki olyat keres akihez leginkább vonzódik
2/12 Noren1989 válasza:
Mert baromi koràn kell őket elkapni, olyan 12-14évesen 😉
4/12 anonim válasza:
Szerintem a Kádár-korszakban is nehéz volt akkori hivatásos modelleket barátnőnek "szerezni".
5/12 A kérdező kommentje:
3. Szerintem a nettó 260 ezer nem kevés...
2022. okt. 3. 08:46
7/12 anonim válasza:
"Cica lányok" - fúj! Nálunk is van két nőstény macska, de sosem gondoltam volna, hogy valaki barátnőnek szeretné őket. Micsoda emberek vannak! Lassan már a kandúrunk sem lesz biztonságban a sok perverztől? Yuck!
8/12 anonim válasza:
Ha egy szinten vagy velük akkor nagyon könnyű!
De mint tudjuk nem vagy! Ezért marad neked a keserűség és a bánat recska.
10/12 anonim válasza:
Miért olyan nehéz nagyon GAZDAG FÉRFIAKAT (IT.SOKAT, MÉRNÖKÖKET stb.) szerezni FÉRJNEK manapság?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!