Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van úgy esélyem barátnőnél,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van úgy esélyem barátnőnél, hogy 39 évesen nincs munkám 8 éve és a szüleim tartanak el?

Figyelt kérdés
2023. jún. 14. 18:28
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
81%
100% kamu
2023. jún. 14. 19:00
 12/32 A kérdező kommentje:
10. Remélhetőleg lesz egy szerető társam
2023. jún. 14. 19:05
 13/32 anonim ***** válasza:
90%
Aki szinten eltart? Trollkerdes.
2023. jún. 14. 19:09
 14/32 A kérdező kommentje:
13. Rendesen mindent elvégeznék otthon, főzés, takarítás, jelenleg is ezt csinálom. Nem tudom miért lenne troll kérdés rengeteg háztartásbeli nő van, sokat ismerek, nekik szabad?
2023. jún. 14. 19:15
 15/32 anonim ***** válasza:
90%
Here vagy. A nők sem engedhetik meg maguknak ezt.
2023. jún. 14. 19:23
 16/32 anonim ***** válasza:
90%
Nincs, de nyugodtan álmodozz, az ingyen van.
2023. jún. 14. 19:25
 17/32 anonim ***** válasza:
91%

Kb annyi esélyed arra, hogy sikeres legyél a nőknél mint az, hogy telitalálatod legyen az 5os lottón.

Magyarul nagyon kevés.

2023. jún. 14. 19:27
 18/32 anonim ***** válasza:
82%
A halálraítéltnek a villamosszékben ülve több esélye van arra hogy az utolsó pillanatban visszavonják a kivégzését mint neked arra hogy valaha is nőd legyen.
2023. jún. 14. 19:37
 19/32 anonim ***** válasza:
81%
Exemnek ezt nem sokáig néztem el. Minden kifogása volt hogy ne keljen dolgozni az anyja tartotta el 30-as éveiben is egyetlen napot nem dolgozott életében. Mikor elment közmunkára is mert az anyja megelégelte a lopott napjait is feszt csak panaszkodott. Én állandóan vitatkoztam vele emiatt nem lehetett sehova sem haladni így pár év után ott hagytam a fenébe. Sok szerencsét kérdező ha találsz akkora világbarmát aki eltart majd nyugdíjas korodig utána meg nyugdíjad se lesz a semmiből.
2023. jún. 14. 20:00
 20/32 anonim ***** válasza:
82%

Úgy érted, hogy találsz egy olyan nőt, aki beleszeret a belső értékeidbe és eltart, cserébe azért, hogy te főzöl rá, vagy kitakarítasz? Sok szerencsét!

Őszinte leszek veled, nem bántásból mondom, de nem vagyok egyedül azzal a véleményemmel, hogy nem született olyan férfi a világra, akit eltartanék. Jelenleg egyedül élek. Nem keresek nagyon sokat, de megélek belőle. A napi házimunka ahhoz, hogy tiptop rend legyen itthon kb. 20 perc, plusz párnaponta a főzés fél óra. Heti 1x megyek bevásárolni, az is van vagy 20 perc. Most azért hogy ezt a napi fél órányi házimunkát átvedd tőlem, tartsalak el? Én kihagynám.

2023. jún. 14. 20:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!