Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csinálják ezt a nők az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálják ezt a nők az online társkeresőkön?

Figyelt kérdés

Több nővel is előfordult már az elmúlt hónapokban:

Tök jól elbeszélgetünk, látszólag szimpatikusak vagyunk egymásnak.

Ezután minden ok nélkül letiltanak. Most már nem a ghostingolás megy a nőknél, hanem egyből a tiltás, láthatólag minden ok nélkül.

Nem vagyok bunkó, és farokképet sem küldök. Sértő üzenetet sem írtam.

Régen a ghostingolás volt a jelenség, most már inkább tiltanak a nők, ha valami nem tetszik nekik?

Más is találkozott már ezzel a tiltás jelenséggel?

Nekem egyáltalán nincs bajom azzal, ha nem vagyok neki szimpatikus, csak mondjon annyit, hogy: 'Bocsi, nem egymást keressük, további sikert az ismerkedésben.' Ez szerintem korrekt és nem is szoktam ezért haragudni.

Ez a szó nélküli tiltás annyira gyerekes.

És itt 30-50 éves nőkről beszélünk, nem tinikről.

Vagy inkább én jártam jobban azzal, hogy letiltott? Ha már az elején kiderül róla, hogy ilyen, lehet, hogy jobb is.

Szóval az a kérdésem más is találkozott már ilyennel?

2023. jún. 5. 00:11
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

27 Egyáltalán nem, mert tetszhet neki a nő, a nőnek mondjuk nem tetszik a pasi, ennyi. Nem az hogy bocsi, de nem tetszünk egymásnak? wtf?

Mondja meg saját magáról hogy neki nem tetszik, aztán annyi, de ne játsszon már szülőset hogy majd megmondom kisfiam, kislányom, hogy milyen az ízlésed.

Köze nincs hozzá hogy a másik embernek mi jön be külsőre, személyiségre. Nem kell a rizsa hogy "nem egymást keressük", mikor ha megmondja hogy RÉSZÉRŐL NEM, az bőven elég, és a másik meg szépen elfelejti pláne a nem látja, vannak más jó nők, pasik is.

okt. 25. 00:21
 32/32 anonim ***** válasza:

"Egyébként egy férfitól tanultam ezt, csak mondom, ő mondta ezer éve, hogy ezt csinálja, mikor panaszkodtam, hogy kezelhetetlen a rengeteg levél."

Tehát te már "ezer éve" nyomod az online "társkeresést" ilyen sikertelenül, hogy 8000 jelöltből kell 3000-t csinálnod?

Nem húztál te túl sok embert jobbra véletlenül?

okt. 25. 07:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!