Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csinálják ezt a nők az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálják ezt a nők az online társkeresőkön?

Figyelt kérdés

Több nővel is előfordult már az elmúlt hónapokban:

Tök jól elbeszélgetünk, látszólag szimpatikusak vagyunk egymásnak.

Ezután minden ok nélkül letiltanak. Most már nem a ghostingolás megy a nőknél, hanem egyből a tiltás, láthatólag minden ok nélkül.

Nem vagyok bunkó, és farokképet sem küldök. Sértő üzenetet sem írtam.

Régen a ghostingolás volt a jelenség, most már inkább tiltanak a nők, ha valami nem tetszik nekik?

Más is találkozott már ezzel a tiltás jelenséggel?

Nekem egyáltalán nincs bajom azzal, ha nem vagyok neki szimpatikus, csak mondjon annyit, hogy: 'Bocsi, nem egymást keressük, további sikert az ismerkedésben.' Ez szerintem korrekt és nem is szoktam ezért haragudni.

Ez a szó nélküli tiltás annyira gyerekes.

És itt 30-50 éves nőkről beszélünk, nem tinikről.

Vagy inkább én jártam jobban azzal, hogy letiltott? Ha már az elején kiderül róla, hogy ilyen, lehet, hogy jobb is.

Szóval az a kérdésem más is találkozott már ilyennel?

2023. jún. 5. 00:11
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
80%
Mert rettenetesen undorítóan reagál sok férfi az elutasításra. Sokuk át is megy zaklatóba.
2023. jún. 5. 00:17
 2/32 anonim ***** válasza:
72%

Én ekkor csinálom:

Rájövök, hogy nem érdekel a fickó. Ezért letiltom, hogy többet ne lássam az adatlapját így nem írok véletlenül rá és ne tudjon újra írni ő se.

Napi 30-40-50 üzenet jön, lehetetlen megjegyezni, hogy ez az "István" most az az István, vagy egy másik. Így ritkítok. Azt is tiltom, aki az adatlapja alapján nem potenciális jelölt, mert csúnya, öreg, fiatal, buta, messze lakik, nyálas, ilyesmi. Beszélgetés nélkül tiltom, így eltűnik. Ezzel a módszerrel 8900 lehetséges profilból tudok csinálni mondjuk 3000 profilt, egyszerűbb kezelni az oldalt.

Nyugodtan pontozzatok le, de csak a kérdésre válaszoltam. Egyébként egy férfitóp tanultam ezt csak mondom, ő mondta ezer éve, hogy ezt csinálja, mikor panaszkodtam, hogy kezelhetetlen a rengeteg levél.

2023. jún. 5. 00:20
 3/32 anonim ***** válasza:
14%

Ne foglalkozz ilyen alja nokkel!

Egyebkent egy oka van: nem ajanlottad fel, hogy anyagilag tamogatod oket. Az altalad emlitett korosztaly fokepp igenyli, mar amelyik tarskeresozik.

2023. jún. 5. 00:23
 4/32 anonim ***** válasza:
11%

" Azt is tiltom, aki az adatlapja alapján nem potenciális jelölt, mert csúnya, öreg, fiatal, buta, messze lakik, nyálas, ilyesmi."

Te ugy szeretnel part talalni, hogy megbelyegzed az embereket?!

Csunya, gobdolom egy rosszul sikerult foto miatt.

Egyebkent az ipsenek szerencseje van, megmenekult toled.

2023. jún. 5. 00:27
 5/32 anonim ***** válasza:
76%
Annyit elég lenne, ha kozolné, hogy nem szeretne velem a továbbiakban beszélni :) Ez maximum 10 szóból kijon és indok sem kell, mert az már túl sok lenne:) köszönöm előre is! :)
2023. jún. 5. 00:30
 6/32 anonim ***** válasza:
93%

Még nem találkoztam ezzel a jelenséggel, de különösebben nem bánnám a dolgot. Ha ő ilyen, akokr legalább hamar kiderült és nem húzza az időmet azzal, hogy mélyebben megismerjem. Adj hálát neki és foglalkozz azzal, aki nem tilt le csakúgy.

Tökre megértem amúgy, ha ő gondol valami indokot mögé, de ha már beszélgettünk viszonylag tartalmasan, akkor azután legalább egy annyit elvárnék mielőtt tilt, hgoy "bocsi, de ezt inkább hagyjuk". Még feltétlen indoklás sem kell, bár tény, hogy segítene, de ha valaki nem képes ezt a pár szót kibökni, azzal teljesen értelmetlen foglalkozni.

2023. jún. 5. 00:36
 7/32 anonim ***** válasza:
90%
Hiába mondja azt, hogy nem akar semmit, utána meg arról megy a dráma, hogy demiért nem. Mert csak. Kész. Van az úgy, hogy semmi konstruktívat nem lehet mondani, csak azt, hogy nem téged kereslek. De sokaknak még az is sértés, ha egy random ember nem tartja őket magához illőnek és ezzel tulajdonképpen mindkettőjüknek szívességet tesz
2023. jún. 5. 00:37
 8/32 anonim ***** válasza:
18%

cicuskám gyere.

gyere cicuskám.

Tévézgessünk.

2023. jún. 5. 00:47
 9/32 anonim ***** válasza:
81%

Ne tudd meg hány férfi van, akinek ha megírod, hogy nem akarsz ismerkedni, hogy küld el a f.aszba és jósolja meg, hogy egyedül fogsz megrohadni... Ezt el akarjuk kerülni. De olyan is van, akinek ha nem válaszolsz öt percen belül, már drámázik, hogy mivel bántott meg és hogy miért nem tiltottad inkább ghosting helyett...

Match alapú társkeresőn mondjuk nincs sok üzenet, ha nem húzol mindenkit jobbra, de egy hagyományoson hacsak nem ülsz egész nap a gép előtt, akkor tényleg nem tudsz mindenkinek válaszolni. Ha fél napig nem mész fel, máris 100 üzenet és mind ugyanaz persze, "szimpatikus vagy, szeretnélek megismerni". Most vagy visszaírsz mindenkinek de akkor tényleg ezzel töltöd el az egész estéder, vagy 90x megnyomsz egy gombot és a maradék tízzel beszélsz, akik tetszenek.

De én tényleg nem értem, ha nekem nem tetszik valaki az miért olyan nagy baj :D Úgy magukra veszik, mintha mindenki a lábuk előtt heverne és csak én sérteném az egójukat :D

2023. jún. 5. 00:59
 10/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Most egy kicsit megnyugodtam. Kicsit el is ment a kedvem most ettől az online társkereséstől, bizakodóan álltam hozzá de elment a kedvem tőle.

Nem haragszom a nőkre, meg akik letiltottak azokra sem. Biztos mindenki hordozza a saját terhét meg negatív tapasztalatát a társkeresésben, én ezt egyfajta frusztrációnak fogom fel a nők részéről. Végül is az ő vesztesége, ha letiltott szó nélkül.

Szerencsére voltak azért korrekt nők is akik leírták, hogy nem szeretnének ismerkedni, mert van köztünk 50-100 km, vagy mert szimplán nem jövök be nekik. Ezt elfogadtam és megköszöntem az üzenetüket.

Így van egyetértek a #6 hozzászólással.

2023. jún. 5. 01:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!