Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csinálják ezt a nők az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálják ezt a nők az online társkeresőkön?

Figyelt kérdés

Több nővel is előfordult már az elmúlt hónapokban:

Tök jól elbeszélgetünk, látszólag szimpatikusak vagyunk egymásnak.

Ezután minden ok nélkül letiltanak. Most már nem a ghostingolás megy a nőknél, hanem egyből a tiltás, láthatólag minden ok nélkül.

Nem vagyok bunkó, és farokképet sem küldök. Sértő üzenetet sem írtam.

Régen a ghostingolás volt a jelenség, most már inkább tiltanak a nők, ha valami nem tetszik nekik?

Más is találkozott már ezzel a tiltás jelenséggel?

Nekem egyáltalán nincs bajom azzal, ha nem vagyok neki szimpatikus, csak mondjon annyit, hogy: 'Bocsi, nem egymást keressük, további sikert az ismerkedésben.' Ez szerintem korrekt és nem is szoktam ezért haragudni.

Ez a szó nélküli tiltás annyira gyerekes.

És itt 30-50 éves nőkről beszélünk, nem tinikről.

Vagy inkább én jártam jobban azzal, hogy letiltott? Ha már az elején kiderül róla, hogy ilyen, lehet, hogy jobb is.

Szóval az a kérdésem más is találkozott már ilyennel?

2023. jún. 5. 00:11
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
93%
Pasik is tiltogatnak ugyanúgy. És felnőttek!
2023. jún. 5. 01:24
 12/32 anonim ***** válasza:
85%
Korrekt dolog ez? Nem. De kétségtelen, hogy egyszerűbb. Tök jó, ha te normális vagy, de sokan nem értenek a szóból. Ezért egyszerűbb tiltani, úgy nincs vita.
2023. jún. 5. 01:43
 13/32 A kérdező kommentje:
12, Igaz.
2023. jún. 5. 02:18
 14/32 anonim ***** válasza:
24%

Meg ez is olyan fura:

" 'Bocsi, nem egymást keressük, további sikert az ismerkedésben.' Ez szerintem korrekt és nem is szoktam ezért haragudni. "

Csak azt mondhatja őszintén hogy nem téged kerestelek, de ez a nem egymást keressük ez nevetséges, honnan szedi hogy a másik nem őt kereste, a saját nevében nyilatkozzon.

2023. jún. 5. 04:40
 15/32 anonim ***** válasza:
88%

14

Nem egymást keressük: ezt szoktam írni, mikor ír egy szolibarna, kisportolt testű aranyifjú, hajón/sportautóban/edzőteremben pózolva. Én biztos nem őt keresem, ő meg azért nem engem, mert az ilyen típus hajhosszabbítós, szolizós, műszempillás, műkörmös nőt keres, ami ugyan csúnya beskatulyázás, de 10-ből 9-szer így van.

Vagy pl csupa terepbiciklis, futós képe van, akkor is ezt írom.

Se "jónő" se sportember nem vagyok, tehát nem illünk egymáshoz.

2023. jún. 5. 04:48
 16/32 anonim válasza:
87%

Pontosan azért tiltom, mert átmegy zaklatóba, vagy ami még sokszor előfordult, hogy elmagyarázom miért nem oké, és nem érti meg, csinálja tovább, vagy magyarázzam el mégjobban. Az időm meg nem akarom erre pocsékolni, mert látszik felesleges.

Attól mert nem küldesz farok képet, nem sértegetsz, ez most valami extra plusz? Ezek alap dolgok jobb esetben és ettől még bőven lehetsz unalmas. Vagy beszéltem már olyannal aki teljesen intelligensen és normálisan irt, aztán 1 nap csevegés után kiderült hogy szexuálisan arra izgul ha egy nőt megégethet valami lánggal. Nekem elég gyanús ha valaki teljesen normálisnak és tökéletesnek mutatja magát, tuti megjátszás.

A férfiaknak a többsége, meg nem viseli jól az elutasítást, az esetek 50%-ban ilyenkor válogatott sértések jönnek, erre meg nem vagyok kíváncsi, meg se várom hogy leírja inkább tiltom.

Vagy ami még a kedvencem, az olyan profilok amik egy féle dolgot spamolnak folyamatosan, magyarán a gyereknek 30 profilja van amivel írogat.

2023. jún. 5. 05:13
 17/32 anonim ***** válasza:
12%
Némely nő azt se tudja mit akar. Eleve sok társkeresőn csak akkor lehet írni ha a nő is nyom egy kedvelést, aztán van,hogy vissza se ír, vagy 2-3 mondat után nem ír többet, amiből még igazából semmi nem derül ki. Aztán utána meg megy a panaszkodás, hogy nem találnak normális,önálló pasit aki nem a szüleivel lakik, miközben akadna,csak nem szánnak rá időt.
2023. jún. 5. 05:23
 18/32 anonim válasza:
86%
17# Ez pont fordítva szokott történni. Társkeresőkön ha fél óra után nem adsz telszámot, lakcímet meg bankkártya pin kódot, akkor lelép a pasik 90%-a. Arról nem beszélve hogy legalább a fele házas vagy nője van és csak "kalandozni" akar.
2023. jún. 5. 05:39
 19/32 anonim ***** válasza:
0%
#18 Két oldalról látjuk a problémát. Nekem alapvetően ritkán van kedvelésem , de amit leírtam az pl most hétvégén történt. Minden válaszra legalább 2 órát vártam, és csak addig jutottunk,hogy hol lakik, meg,hogy én is gyakran járok arra. Utána már nem is írt. Ennyiből meg se jót,se rosszat nem lehet megállapítani a másikról.
2023. jún. 5. 05:45
 20/32 anonim ***** válasza:
2023. jún. 5. 05:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!