Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Határ közelében élők, ti ismerkedtek a határ túloldalán lévőkkel online társkeresőkön?
Akár ottani magyarokkal, akár a többségi nemzet tagjaival.
Eljutottatok már személyes találkozóig, esetleg tovább? Szex, barátság, komoly párkapcsolat, esetleg család?
Ha összeköltozésre kerül a sor, mi a célszerű lépés a helyet tekintve?
Igen, felvidéki nővel chat-elünk. Még nagyon az elején vagyunk, személyesen még nem találkoztunk.
Abban a korban vagyok, hogy már nem szeretnék gyereket, de komoly kapcsolatot keresek. Kb. 20km-re lakunk egymástól, így nincs szükség összeköltözésre és nem is szeretnék, ha nem muszáj.
Az egyik barátom fia is arról a környékről talált pár magának, itt laknak Magyarországon, mert itt jobbak a fizetések.
Osztrák a párom, mondjuk nem társkeresőről ismertem meg.
Én kiköltöztem lányommal Ausztriába. Kinn dolgozom amúgy is éve óta. Úgyhogy itt fogunk majd összeköltözni.
N 30
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!