Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló lányok! Ti használtok tindert vagy egyéb online társkeresőt? Ha nem, ti hol, hogyan ismerkedtek?
Figyelt kérdés
2023. febr. 10. 20:27
2/26 anonim válasza:
Diszkóban szoktunk a barátnőkkel.
Mindig a pultnál állunk a barátnőkkel és várjuk hogy valami helyes pasi meghívjon koktélozni.
3/26 anonim válasza:
2,mindenki tudja, hogy pali vagy
5/26 anonim válasza:
Nem használok, nem ismerkedek sehol.
6/26 anonim válasza:
Lányok, akik azt írjátok hogy "Tindert, de semmi értelme", ne legyen bődületes az elvárásod és próbálj meg te is egy kicsit belevinni a beszélgetésbe, akkor lesz értelme
8/26 anonim válasza:
Valóban, de tisztelet a kivételnek a 90%-a ilyen. A nagy része csak magamutogatás miatt van fennt, a másik részével csak kérdezz feleleket lehet játszani. A férfi kérdez ő meg felel, de semmi érdeklődés vagy beszélgetés. Kb. öt mondat és pápá.
9/26 anonim válasza:
És azt mondod, ha a Tinderen a nők visszaírnak, akkor nem mindenki csak baszni akar az appon, és az emberek teljesen őszinték lesznek? Mert én ezért írtam, hogy nem ismerkedem sehol, mert nincs értelme.
10/26 anonim válasza:
Hát figyi, én magamból indultam ki. Én magamról tudok nyilatkozni, a többi srácról nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!