Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hölgyek! Ti milyen férfit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek! Ti milyen férfit kerestek az online, netes társkeresőkön?

Figyelt kérdés
Tinder, facebook társkereső, stb.
2023. jan. 22. 19:35
 1/7 anonim ***** válasza:
61%
Amilyet élőben is
2023. jan. 22. 19:38
 2/7 anonim ***** válasza:
39%

Hozzám hasonló embert, aki kb hasonló férfi, mint amilyen nő én vagyok.

Szerencsére már megtaláltam

2023. jan. 22. 19:43
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Olyat, aki számukra TÖKÉLETES.
2023. jan. 22. 19:43
 4/7 anonim ***** válasza:
55%
Olyat, aki SZÁMUNKRA tökéletes.
2023. jan. 22. 19:47
 5/7 anonim ***** válasza:
38%
Gazdagot.
2023. jan. 22. 20:14
 6/7 anonim ***** válasza:
Élőben nem lehet próbálkozni? Ráadásul ha ott hajtanak el, akkor teljesen jogos a sírás. Ezeken a netes társkeresőkön egymillió az egyhez a férfiak és a nők aránya.
2023. jan. 23. 08:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát igen, elég rossz az arány és azok a nők is megjárták már sokszor akik ott vannak. Talán egy két nőnek nincs még gyereke és elvált vagy válófélben vagy külön. Aki megfelelő lenne pedig az ország túloldalán van, szóval nehéz.
2023. jan. 27. 05:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!