Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek mennyi időt tartotok ideálisnak mielőtt valaki online társkeresőn elhív titeket személyes találkozóra?
Figyelt kérdés
2022. szept. 13. 17:28
2/10 anonim válasza:
Attól is függ, mennyit beszélünk. Volt már olyan, hogy valakivel pár napig chateltünk, elhívott és a randiig úgy tervezte, hogy nem is szól hozzám (napokon keresztül). Ilyennel 2 hónap után sem megyek sehova, mert nem érdekel. Én sem őt ezek alapján.
Párommal egy hétig folyamatosan chateltünk szinte. Amint tudtunk, válaszoltunk egy hosszabb üzenettel a másik minden gondolatára, amit leírt. Vele így szívesen találkoztam, az első perctől minél többet akart belőlem.
3/10 anonim válasza:
Minél előbb, ha 2-3 napon belül nem hív el, tovább nem is érdekel. Az számít, hogy élőben tetszünk-e egymásnak, a képek és a csetelés nagyon félrevezető tud lenni.
4/10 anonim válasza:
2-3 napot. Kis beszélgetés előtte nem árt, ha van, de nem is szeretem sokáig húzni a dolgot, mert nagyon sokat számít a viselkedés az élő benyomás.
7/10 anonim válasza:
Nálunk másfél-2 hét volt kb, de nem írkáltunk egész nap, esténként értünk rá mindketten hosszabban reagálni a másik üzenetére. Nekem ez pont ideális volt, én nem vagyok a 2 nap chatelés utáni találkozás híve, de túl hosszú ideig sem szeretem húzni.
8/10 anonim válasza:
Valakivel több hét után sem találkoztam, valakivel soha, mással már 3 nap beszélgetés után. Én azt mondom hogy ezt csak te érezheted mikor alkalmas és megfelelő. 25n
9/10 anonim válasza:
Pár nap. Minél hamarabb derüljön ki hogy tényleg működik élőben is, mert ha már virtuálisan felépítettünk egy közös "világot" és aztán találkozunk és nem működik mégsem, az rosszabb.
10/10 anonim válasza:
A párommal 2 óra beszélgetés után rögtön találkoztunk, még aznap. Pont jól jött ki minden.
Azért ez sok mindentől függ. Távolság, munka, időbeosztás, egyéb tevékenységek.
De én max. 2 hetet várnék, többet nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!