Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hölgyek mennyi időt tartotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek mennyi időt tartotok ideálisnak mielőtt valaki online társkeresőn elhív titeket személyes találkozóra?

Figyelt kérdés
2022. szept. 13. 17:28
 1/10 anonim ***** válasza:
Pár nap
2022. szept. 13. 17:29
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Attól is függ, mennyit beszélünk. Volt már olyan, hogy valakivel pár napig chateltünk, elhívott és a randiig úgy tervezte, hogy nem is szól hozzám (napokon keresztül). Ilyennel 2 hónap után sem megyek sehova, mert nem érdekel. Én sem őt ezek alapján.

Párommal egy hétig folyamatosan chateltünk szinte. Amint tudtunk, válaszoltunk egy hosszabb üzenettel a másik minden gondolatára, amit leírt. Vele így szívesen találkoztam, az első perctől minél többet akart belőlem.

2022. szept. 13. 17:37
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Minél előbb, ha 2-3 napon belül nem hív el, tovább nem is érdekel. Az számít, hogy élőben tetszünk-e egymásnak, a képek és a csetelés nagyon félrevezető tud lenni.
2022. szept. 13. 17:38
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
2-3 napot. Kis beszélgetés előtte nem árt, ha van, de nem is szeretem sokáig húzni a dolgot, mert nagyon sokat számít a viselkedés az élő benyomás.
2022. szept. 13. 17:44
 5/10 anonim ***** válasza:
Minimum 1 hónap.
2022. szept. 13. 18:06
 6/10 anonim ***** válasza:
55%
Aznap!!!!
2022. szept. 13. 18:50
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk másfél-2 hét volt kb, de nem írkáltunk egész nap, esténként értünk rá mindketten hosszabban reagálni a másik üzenetére. Nekem ez pont ideális volt, én nem vagyok a 2 nap chatelés utáni találkozás híve, de túl hosszú ideig sem szeretem húzni.
2022. szept. 13. 19:02
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Valakivel több hét után sem találkoztam, valakivel soha, mással már 3 nap beszélgetés után. Én azt mondom hogy ezt csak te érezheted mikor alkalmas és megfelelő. 25n
2022. szept. 13. 19:13
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Pár nap. Minél hamarabb derüljön ki hogy tényleg működik élőben is, mert ha már virtuálisan felépítettünk egy közös "világot" és aztán találkozunk és nem működik mégsem, az rosszabb.
2022. szept. 13. 19:37
 10/10 anonim ***** válasza:

A párommal 2 óra beszélgetés után rögtön találkoztunk, még aznap. Pont jól jött ki minden.

Azért ez sok mindentől függ. Távolság, munka, időbeosztás, egyéb tevékenységek.

De én max. 2 hetet várnék, többet nem.

2022. szept. 14. 07:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!