Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hosszú chatelés helyett pár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hosszú chatelés helyett pár napon belül laza hangulatú személyes találkozó? Netes társkereső oldalon egy fentihez hasonló mondatra a bemutatkozásban mit reagálnál?

Figyelt kérdés

Többek között ez tart vissza a netes ismerkedéstől, hogy számomra annyira személytelen. Nekem a személyes találkozó nem "szintlépés" lenne a kèt hét chat és az egy hét videochat után, mint sokaknak, hanem egy alap ahhoz, hogy tudjam, kivel is beszèlek, és egyáltalán kiderüljön, szimpatikusak vagyunk-e egymásnak. Nekem ehhez 8 kép és pár mondat kevés.

Viszont sokan tolakodásnak éreznék a személyes találkozót fél óra chat utàn bedobni, ami nyilván érthető.

Ti egy fentihez hasonló mondatra, amit még a bemutatkozó részben olvastok, mit reagálnátok? Jobbra húznátok, és szívesen találkoznátok vele kötöttségek és elvárások nélkül? Vagy ez így nem fér bele, és keresnétek mást?

(Persze ha a profilja felkeltette az érdeklődésedet.)

2022. márc. 17. 00:48
A kérdező szavazást indított:
Nem lenne ez probléma, szívesen ismerkedek élőben
Nekem ez fura lenne
15 szavazat
 1/5 anonim válasza:
100%
Szerintem az ilyesmi találkozók valóban hatékonyabbak, viszont érdemes nyilvános helyet választani. Egyrészt kevésbé fél az ember, hogy ellopják a veséjét, másrészt talán a hangulat is lazábban indul. Meg persze vissza lehet fordulni az utolsó pillanatban is, amikor látod hogy az illetővel valami gáz van, és inkább oda se mész.
2022. márc. 17. 01:29
 2/5 A kérdező kommentje:

#1 igen, alap, hogy nyilvános helyen :) kávézó, ilyesmi.

Köszönöm a választ és a szavazásokat!

2022. márc. 17. 12:00
 3/5 Laylah ***** válasza:
100%
Talán én vagyok a hibás, amiért túlzottan figyelek a részletekre, de nekem nagyon nem szimpatikus, ha ennyire ki van hangsúlyozva, hogy "laza" meg "kötöttségek nélküli". Számomra ezt csupán azt sugallja, hogy szexet akarsz, így automatikusan elutasítanálak. Kifejtve nyilván már másképp hangzik, de most abból indultam ki, hogy csak azt az egy mondatot látom, ami a fő kérdésben volt. Talán fogalmazd át kicsit.
2022. márc. 17. 13:32
 4/5 A kérdező kommentje:

#3 jaj ez akkor pont a másik irányba félreérthető, mint reméltem...😂 Laza kötöttségek nélküli, mint haveri, nem feltétlen "randi", inkább egy közös ebéd/kávé/séta. Ahol senki nem várja el még a közeledést a másiktól, és azt sem, hogy mivel veled volt ez a "randi", mással már ne legyen. Szóval tényleg inkább, mint egy haveri tali, amiből lehet folytatás is, ha kölcsönös a szimpátia.

Köszönöm a válaszod!:)

2022. márc. 17. 15:48
 5/5 Laylah ***** válasza:
Nem kell magyaráznod, a leírásból már értettem, hogy nem erre gondoltál (oda is írtam), épp ezért javasoltam, hogy ha nem ez a cél, akkor érdemesebb lenne átfogalmazni, mert akarva-akaratlanul is félreérthető. :)
2022. márc. 17. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!