Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszú chatelés helyett pár napon belül laza hangulatú személyes találkozó? Netes társkereső oldalon egy fentihez hasonló mondatra a bemutatkozásban mit reagálnál?
Többek között ez tart vissza a netes ismerkedéstől, hogy számomra annyira személytelen. Nekem a személyes találkozó nem "szintlépés" lenne a kèt hét chat és az egy hét videochat után, mint sokaknak, hanem egy alap ahhoz, hogy tudjam, kivel is beszèlek, és egyáltalán kiderüljön, szimpatikusak vagyunk-e egymásnak. Nekem ehhez 8 kép és pár mondat kevés.
Viszont sokan tolakodásnak éreznék a személyes találkozót fél óra chat utàn bedobni, ami nyilván érthető.
Ti egy fentihez hasonló mondatra, amit még a bemutatkozó részben olvastok, mit reagálnátok? Jobbra húznátok, és szívesen találkoznátok vele kötöttségek és elvárások nélkül? Vagy ez így nem fér bele, és keresnétek mást?
(Persze ha a profilja felkeltette az érdeklődésedet.)
#1 igen, alap, hogy nyilvános helyen :) kávézó, ilyesmi.
Köszönöm a választ és a szavazásokat!
#3 jaj ez akkor pont a másik irányba félreérthető, mint reméltem...😂 Laza kötöttségek nélküli, mint haveri, nem feltétlen "randi", inkább egy közös ebéd/kávé/séta. Ahol senki nem várja el még a közeledést a másiktól, és azt sem, hogy mivel veled volt ez a "randi", mással már ne legyen. Szóval tényleg inkább, mint egy haveri tali, amiből lehet folytatás is, ha kölcsönös a szimpátia.
Köszönöm a válaszod!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!