Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes elmenni fotóshoz, hogy csináljon rólam jó képeket több szettben társkeresőre, vagy várjam meg ameddig újra lesz időm személyesen is ismerkedni?
Eddig mindig személyesen ismerkedtem, most viszont lakásvásárlás előtt/közben vagyok, és nagyon sok időmet lefoglalják az ezzel kapcsolatos tennivalók + mellette a munka, nem igazán van időm eljárni társaságokba szórakozni, vagy iszogatni jelenleg.
Arra gondoltam, hogy regisztrálok Tinderre, meg Facebook randira, mert ahhoz nem kell sok idő, hogy az ember lájkolgasson ott, viszont annyira jó képeim nincsenek, csak 1 jó képem van, amit profilképnek használok és ennyi 😃.
Arra gondoltam, hogy elmennék egy profi fotóshoz, hogy pár szabadtéri képet csináljon rólam, végülis a jó képek sosem ártanak 😃.
Vagy hülyeség lenne csak ezért elmenni fotóshoz?
Férfiként felesleges ha csak átlagos vagy. Ha esezleg majd jobban nézel ki rajta mint az életben, akkor majd a találkozó után iffolnak. Ha jól nézel ki, akkor ugyan csak tökmindegy. Ha nő vagy akkor meg pláne!
Viszont a fotós örülni fog a pénzednek!
Ismertem ilyet, aki fizetett érte, de ő már nagyon az a kategória, hogy így sem jön össze neki semmi. Elég kétségbeesettnek tűnt.
Szerintem magad által készített fotókkal is lehet sikered, ha jól nézel, ha nem. Hiába adsz ki rá plusz pénzt, ha utána pedig ghostingolni fognak, hogy “nem erre fizettek be”. Sosem volt még belőle baj, hogy Átlag Béla Átlag Bélának nézett ki.
Már bocs előző kettő, de nem mindenki ért a fotózáshoz. Van akinek van érzéke úgy beállni, úgy fotózni magát, hogy jól nézzen ki és van akinek nincs. Természetesen a nők a filterekkel sem spórolnak.
Én fizettem profi fotósnak, baromi jó képeket csinált, retusálás nélkül is jól néztek ki. Nem műtermi meg nem beállított képek, hanem természetesek, csak a fotós pontosan tudta, milyen beállítások mellett nézek ki a legjobban a fotón.
Az eredmény:
Ugyanaz a sikertelenség mint előtte, senkit nem érdekeltek a fotók és hogy energiát tettem bele. :D
5:
De pont ezt mondom. Ha egy átlagos képed sem hoz sikert, akkor nem a képekkel van probléma és pláne nem kell pénzt kiadni fotósra, mivel úgy sem lesz sikered. Mindegy, mibe csomagolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!