Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet intelligens nőkkel ismerkedni az interneten vagy személyesen? 25/F
Lakohelyeden normális eseményeken, programokon, kiallitasokon. Esetleg korodbol adodoan egyetemen, de azert ott is nagyban függ a szaktol. Most így a koronavirus idején nincs egyszerű dolga az embernek
24/l
Erre nincs fix hely, szóval a nagy számok törvényére alapozhatsz csak. Sajnos, eleve kevés az intelligens nő, ők pedig azért simán lecsapnak a jobb pasikra, mert megtehetik. Én pl. a legintelligensebb nőt, akit valaha láttam, facebookon egy csoportban találtam.
#3: Mi a kettő közötti összefüggés?
Csak a szép, intelligens nők válogathatnak a pasik között. Nekem mindig is voltak intelligens, nem túl jó külsejű barátnőim, akik azért nem találtak párt, mert akinek megfeleltek volna (gondolom, ló helyett) azok pont nem az intelligenciájukat nézték. És nem is voltak túlzottan intelligens férfiak.
Szóval ha külsőre nem túl magasak az elvárásaid, vannak ilyen nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!