Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol lehet intelligens nőkkel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet intelligens nőkkel ismerkedni az interneten vagy személyesen? 25/F

Figyelt kérdés

2020. máj. 9. 21:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
66%
Hát nem ennek az oldalnak az ezotéria kategóriájában az biztos :D
2020. máj. 9. 21:57
 2/13 anonim ***** válasza:
92%

Lakohelyeden normális eseményeken, programokon, kiallitasokon. Esetleg korodbol adodoan egyetemen, de azert ott is nagyban függ a szaktol. Most így a koronavirus idején nincs egyszerű dolga az embernek

24/l

2020. máj. 9. 22:26
 3/13 anonim ***** válasza:
72%
Te intelligens vagy? Mert akkor a társaságod is intelligens gondolom, onnantól nem nehéz.
2020. máj. 9. 23:27
 4/13 anonim ***** válasza:
45%

Erre nincs fix hely, szóval a nagy számok törvényére alapozhatsz csak. Sajnos, eleve kevés az intelligens nő, ők pedig azért simán lecsapnak a jobb pasikra, mert megtehetik. Én pl. a legintelligensebb nőt, akit valaha láttam, facebookon egy csoportban találtam.

#3: Mi a kettő közötti összefüggés?

2020. máj. 10. 00:55
 5/13 anonim ***** válasza:
68%

Csak a szép, intelligens nők válogathatnak a pasik között. Nekem mindig is voltak intelligens, nem túl jó külsejű barátnőim, akik azért nem találtak párt, mert akinek megfeleltek volna (gondolom, ló helyett) azok pont nem az intelligenciájukat nézték. És nem is voltak túlzottan intelligens férfiak.

Szóval ha külsőre nem túl magasak az elvárásaid, vannak ilyen nők.

2020. máj. 10. 07:53
 6/13 anonim ***** válasza:
90%
#5: Ez nem igaz. Egy intelligens nő olyan társaságot tud nyújtani, hogy átlagos, sőt, még átlag alatti külsővel is megfoghat egy csomó jó pasit. Nem egy ilyet láttam már.
2020. máj. 10. 11:15
 7/13 anonim ***** válasza:
51%
Itt biztosnem.
2020. máj. 10. 12:43
 8/13 anonim ***** válasza:
24%
#6 Ja, csak az első benyomás mindig a külső alapján történik. Megtartani nem nagy kunszt, ha jó a személyiséged, csak fel kellene tűnni neki.
2020. máj. 10. 13:18
 9/13 anonim ***** válasza:
69%
#4 Hogyhogy mi az összefüggés? Ha ő nem intelligens, hogy találna intelligens barátnőt?
2020. máj. 10. 14:01
 10/13 A kérdező kommentje:
Én intelligens vagyok, az IQ-mat 130 és 140 közé becslem, hasonlóan intelligens nőt keresek, vagy max. 10-el alacsonyabb IQ-jút. Na meg nagyon vonzónak is találom az intelligens nőket.
2020. máj. 10. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!