Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék ismerkedni ha a tàrskeresőkön nem sikerült, személyesen meg àtnéznek rajtam a férfiak?
Érdeklődésednek megfelelő fórum, facebook csoport, videojáték. Ehhez is sok szerencse kell, de a társkeresők fertőjénél jobb.
De gondolom akkor te se nagyvárosban laksz. Hát úgy még nehezebb.
Mintha magamat olvasnám. Bár itt még szórakozóhely sincs, csak a kocsmák. 4 és fél évet voltam egyedül emiatt. Modt rám talált a szerencse, de van köztünk 40 km.
Általában amùgy nem én zártam ki a távkapcsolatot, hanem a delikvensek, mert ha alakult is valami, akkor is elhalt. Egyszerűen nem voltak hajlandóak találkozni. Rájöttek egy idő után, hogy sok pénzt, időt, energiát emészt fel, inkább keresnek valakit, aki helybéli. Megértem őket amùgy.
Üdv a klubban! Igaz, én már 6 évnél tartok (29 leszek) 🙄
Nem említetted, így rákérdezek: barátok, kollégák, ismerősök? Rajtuk keresztül lehet esetleg. Persze nem biztos.
Felénk az van, főleg ebben a korban már, hogy szinte senki sincs egyedül. Aki igen, az vagy szintén rám sem néz, mert jobbra, többre vágyik, vagy túl egy váláson/élettársi kapcsolaton, teljesen megreccsenve hallani sem akar nőkről, inkább iszik vagy munkába temetkezik, vagy nem illünk össze, vagy... De ezek egy-egy ember, tehát nem egy csomó, mert a többi tényleg kapcsolatban van.
Az utolsó "kapcsolatom" is egy 100 km-es távkínlódás volt, olyat én sem akarok többet.
Nem tudom, bízni kell a szerencsében. Úgyis azon múlik szinte minden az életben.
Ugyanazt tudom mondani neked, amit a haveroknak szoktam mondani!
Hagyni kell a társkeresőt, az csak egy húspiac.
A való életben meg próbálj meg valami új hobbit találni, amivel emberek közé tudsz menni. Az utóbb években csak így sikerült ismerkednem, és a környezetem nagy részénekis ez működik egyedül.
Én azt látom, hogy az ismerős nőkön a környezetemben nem átnézünk férfiként, hanem egyszerűen nem tudjuk őket hol és mikor megszólítani. A nők nagy része reggel munkába megy, este haza, esetleg edzés, vagy valami csajos program, de 99%-ban olyasmi, ahol esélye nincs, hogy belefussak (én pedig nem szoktam a boltban vagy az utcán leszólítani nőket). Aki viszont elmegy valmi közösség programra, az gyorsan talál magának párt.
"Igaz szórakozóhelyekre nem szeretek jàrni, talán ott akadna pár részeg kanos pasi, de én kapcsolatot keresek."
Jajj hagyjuk már ezt az idióta általánosítást. Én az exemmel mondhatni tök részegen ismerkedtem meg, mégis összejöttünk és majdnem 3 évig együtt voltunk.
És nem volt az első alkalommal szex vagy ilyesmi, majdnem 2 hónapig "kerülgettük" egymást mire lett belőle valami.
Szóval ha eleve kizársz valamit az életedből (ráadásul olyan helyet, ahol talán a legkönnyebb ismerkedni), akkor sok jóra ne számíts.
És még is hol lehet megtalálni téged titeket?
Munkahely utca boltokon kívül mert a legtöbb ember a csodát várja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!