Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel a legalább közepes külsejű nők az online társkeresőkön a rengeteg üzenetküldő közül a 2-3 legjóképűbbnek írnak vissza, én és a többi nem 9/10 vagy 10/10-es férfinek csak átlag alatti külsejű nő juthat?
Őszíntén! Ha rád írna 10 csaj, te melyik 3-al mennél elsőre randizni? A 3 legjobban bejövővel, vagy a többivel?
A csajokra meg nem 10, hanem akár ennél több férfi ír rá.
Az egy másik kérdés, hogy a top 3-4-5 pasi a társkeresőkön tudja magáról, hogy milyen értéket képvisel, és gond nélkül pörgeti a friss húsokat (nekem is volt magazin pasi kinézetű haverom, aki mellett 2 hónapot megmaradt, az világrekorder csaj volt, a többi 1-2 estét kapott).
De ettől még senki nem fog az első harmadból válogatni, mert vagy bízik benne, hogy megfogja az isten lábát, vagy elmegy a kedve az egész társkeresőzéstől, mert ott mindneki csak szexet akar.
Mondd, hogy fordítva te nem a legjobban bejövős csajokkal mennél el, hanem azzal a kis szürke egérkével.
Sziasztok!
Én a Tinderen szoktam ismerkedni. Ha van match, akkor mindig próbálok valami frappáns, nem unalmas üzenettel nyitni, sokszor bejönnek ezek az üzenetek. Viszont a lányok nem kérdezgetnek vissza, pár szóban válaszolnak csak. Ez gondolom azért van, mert pár 10/10-es pasi fűzi őket (aki amúgy csak szexet akar, de direkt nem vallja be a lánynak) és ezekkel a férfiakkal foglalkoznak. Ezért kezdem feladni a reményt, hogy 5/10-esként találhatok 5/10-es lányt magam mellé, mert ezek a lányok mind inkább a 9/10-esekkel és 10/10-esekkel akarnak randizni, nem a "saját szintjükkel".
" Viszont a lányok nem kérdezgetnek vissza, pár szóban válaszolnak csak"
Az előbb ezt írtad, most meg, hogy visszaírnak.
Azt nem nevezném visszaírásnak, hogy 1-2 szavas válaszokkal ölik a kommunikációt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!