Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel a legalább közepes külsejű nők az online társkeresőkön a rengeteg üzenetküldő közül a 2-3 legjóképűbbnek írnak vissza, én és a többi nem 9/10 vagy 10/10-es férfinek csak átlag alatti külsejű nő juthat?
Irigyellek, 9-es.
Nőnek kellett volna születnem. :D
Ugyan ez a helyzet, nem tudom a megoldást. Jobb, jobb képek, hamisan tuningolni magunkat ahogy ők is teszik.
Egy jóképű haverom meg én is matcheltünk ugyan azzal a csajjal, nekem értelmes szövegre nem válaszolt, neki a "szia mizu"-ra igen.
Átlagosnak tartom magamat, nincs rajtam semmi számottevő hiba, de helyesnek mégsem lehet nevezni.
25/F Bp
A nők kiváltságos helyzetben vannak a társkeresésben. Ők bőségesen válogathatnak a férfiak közül, anélkül, hogy bármit is tennének érte, pusztán létezésüknél fogva. És ez még inkább így van a társkereső oldalakon vagy applikációkon, ahol még inkább a nők felé lejt a pálya.
Ha egyszer minden létező nőre, minden áldott nap férfiak tucatjai írnak rá, bolondok lennének nem kizárólag a legjobban kinéző férfiakkal foglalkozni, ha egyszer megtehetik.
Amúgy te nagyon naiv lehetsz, ha tényleg azt gondolod, csak a jobb nők irogatnak/válaszolnak a nagyon jó pasiknak. Valójában az összes nő ugyanazon a pár, nagyon jóképű férfin marakodik, akik persze egymás után rántják meg ezeket a nőket és utána dobják is ki őket.
"A nők kiváltságos helyzetben vannak a társkeresésben. Ők bőségesen válogathatnak a férfiak közül, anélkül, hogy bármit is tennének érte, pusztán létezésüknél fogva"
Ez így ilyen formában nem igaz!
A nők randi darabszámban, és szexben vannak előnyben. De párt ők is nehezen találnak.
Pont azért, mert egy éjszakásra gyakorlatilag bármelyik nő talál pasit, ezt nem is tartják a nők olyan értékesnek, mint mi férfiak, akiknek azért komolyan meg kell dolgozni egy hölgyért.
Viszont amint komoly kapcsolat jön szóba, a lány barátaim ugyanúgy bajban vannak, mikor a jó fej, jóképű, rendes srácról kiderül, hogy csak elszúrt vele negyed évet mert a pasas valójában 3 csajt futtat mellette.
Igen, odáig igazatok van, hogy van miből válogatni társkeresőn. Meg is lepődtem, hogy mennyi férfi van fent, és rögtön hányan jelezték a szimpátiát. De ami még meglepőbb volt, és többnyire ez a helyzet: van, hogy 100/95 vállalhatatlan :O
Aztán a maradék 5-ről írásban derül ki, hogy alkalmatlan.
"Hölgyért" Jól van white knight, majd szóljál, ha ezzel a dumával valaha is puncihoz tudsz jutni...
100-ból 95 elvérzik az első rostán, a maradék 5 versenyző a második körben megy a kukába. Még szerencse, hogy a nőknek nincs semmi irreális igényük!
Nem gondolnám irreálisnak, hogy kuka a kép nélküli/ az 5 évvel ezelőtti, napszemüvegben, vagy direkt homályos fotón feszítő/ a 200 km-re lakó /A "nagyon tecel" /"Küldjek képet a farkamról?" /Még jobb, aki meg se kérdezi, és küld/ Litvánia arról, hogyan ba$zna meg és egyebek.
Lehet, hogy ez nem 95%, csak 80, de az is szar arány. A maradékról, akivel lehetne is valami, meg kiderül, nem tud írni, vagy csak szexre utazik, esetleg eltitkolt barátnő/feleség, ami kis facebookos nyomozás után hamar bukó, vagy olyan a stílusa, az életszemlélete, ami minimálisan sem találkozik az enyémmel.
Én már nem vagyok fent, de voltam, és a tapasztalatot nagyrészt a fentiek teszik ki.
De tudom, hogy a kedves férfiak szerint azért hullanak ki a versenyzők, mert nem magas, izmos, gazdag, jóképű, nem tetszik a kocsija, nem szép a lakása, stb.
Na, a Puncson valszeg a szempontok, de egy normál társkeresőn rohadtul nem ezek állnak a pattintások hátterében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!