Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tinderen és társkeresőkön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinderen és társkeresőkön tényleg minden nő ilyen?

Figyelt kérdés

Ahogy nézegetem a társkeresőket, tindert és egyéb oldalakat szinte minden nőnél ugyanazt látom. Mindenkinél utazós képek, színház, #travel, két diploma, mindenki túl van sminkelve és külsőre általában nagyon dekoratívak.

A kérdésem az lenne, hogy a neten tényleg kizárólag ilyen nők keresnek párt mostanában, vagy csak ez az elvárás feléjük és van köztük átlagos, normális lány is aki csak alkalmazkodik a trendekhez?

2020. ápr. 17. 07:57
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
64%
Lehet, hogy én élek alternatív valóságban, de nagyon nem ezt tapasztalom.
2020. ápr. 17. 08:46
 2/23 anonim ***** válasza:
23%

Attól függ, milyen körökben mozogsz.

Felém nem csak a csajoknak ilyen az életük, de nekünk férfiaknak is.

Én is utazom, színházba járok, sportolok, túrázom, nyilván a környezetemben lévő csajok is ezt teszik.

Te mit csinálsz ebből, ami miatt ilyen társaságból próbálsz ismerkedni?

2020. ápr. 17. 08:58
 3/23 anonim ***** válasza:
78%

Miért nem normális az, akinek több diplomája van, ad magára és szeret utazni?

Én ezt annyira nem értem... Komplexusod lesz tőle vagy mi?

2020. ápr. 17. 09:28
 4/23 anonim ***** válasza:
89%
Az én környezetemben is ez az általános, mármint a valóságban, nem a netes társkeresőkön, miért nem számítanak ezek a lányok "átlagos, normális"-nak? Főleg a "normális" részt nem értem, ezzel mégis mi a baj? A smink oké, elfogadom, az nem tetszik mindenkinek, de hogy tanult és szeret utazni, művelt, mégis miért fáj?
2020. ápr. 17. 09:47
 5/23 A kérdező kommentje:

1. Akkor lehet hogy más embereket dob fel nekünk.

2. Inkább a mozi, séta, barkácsolás, kiállítás vonalon mozgok, meg persze sportolok is. De pont ez az érdekes, hogy más körökből nincsenek csajok? Van ahol például a netflix + pizza vagy egy állatkert számít szórakozásnak.

3. Nem vagyok komplexusos, bár nyugodtan lehetnék az ilyen nők alapvető elvárásai miatt. Egyszerűen csak hiányolom a diverzitást az emberekből ezen a téren.

2020. ápr. 17. 09:48
 6/23 anonim ***** válasza:
25%

Biztos a Netflix + pizza pasikat akarják elkerülni.

Én is ezt tenném.

Az állatkert rendben van.

2020. ápr. 17. 10:03
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

Korosztálytól is függ. Én a 18-25 éves korosztályt nézem, ha fent vagyok valamilyen oldalon/alkalmazáson, és a többség nagyon nem ilyen. Mondanám, hogy sajnos, mert (mondjuk a színház kivételével) hozzám is közel állnak ehhez a dolgok, mint az utazás, sport, túrázás. De a nők "levárásait" nem ez határozza meg; egy ilyen nő is előbb húzza jobbra azt a férfit, akinek nincsenek utazós képei, mint azt, akinek vannak, ha az előbbi jóképű.

Én pl. több kontinens ikonikus városaiban készült képekkel regisztráltam Tinderre, és kb. senkit nem érdekeltem. Tesóm meg sima képekkel állandóan kapja a matcheket. Az számít, hogy hogy nézel ki, semmi más.

Annyi lehet, hogy ezek tűnnek fel neked.

2020. ápr. 17. 10:04
 8/23 anonim ***** válasza:
18%

Kerülném az ilyen nőket, főleg, hogy kétdiplomás, nyilván mindig csak neki lehetne igaza, mert okoskának gondolja magát..

Az utazási mániához csak annyit, hogy jelentős szerepe volt az olajár növekedésében, légszennyezésben, egyéb környezeti szennyezésben, és persze a járványok terjedésében.

2020. ápr. 17. 10:26
 9/23 anonim ***** válasza:
60%
Ha bulizós képek lennének kint, akkor az lenne a bajod, hogy milyen undorító komolytalan. Ha színházas, nyaralós, akkor meg az se tetszik. Tehát az, hogy valaki szeret értelmes dolgokat csinálni, nem csak otthon gubbasztani, van diploma és dekoratív, az már nem a “normális lány” kategória? Így aztán nem sok esélyed van.
2020. ápr. 17. 10:46
 10/23 anonim ***** válasza:

Azért a valósághoz hozzátartozik, hogy a lányokon is van külső nyomás. Állítólag az insta-csajok látogatottságát is más lányok adják többségében, nem a "fap"-oló férfiak.

Ismerkedéskor pedig mindenki törekszik a legelőnyösebb oldalát mutatni, vagyis szép környezet, hibátlan smink, bikini-szezon kompatibilis test stb. Ez szerintem érthető, mert gondolom te is azokat a képeket teszed fel, ahol úgy gondolod, a legjobban mutatsz, nem pedig a "végülis elmegy" képeket.

Amúgy nem kizárólag ilyen lányok vannak, de a szürke egereket és kisbálnákat az ember így pörgeti tovább, hogy nem is hagynak benne mély nyomot, ezért marad meg az a benyomás, hogy csak top csajok vannak fent. De legközelebb számold meg, hogy 20 profilból mennyi az olyan, amit te említettél, szerintem kb. 5-6 fog beleesni abba a kategóriába. Igaz, hogy azokat többet nézegeted, mint a maradék 15-öt összesen.

És meglepő, de a túlsminkelt, utazós lányok között is van meglepően normális és kedves, míg az átlagos csajok között is van flegma bunkó. Ez adja az egésznek a szépségét, hogy nem mindig azt rejti a csomagolás, amit vársz. De tény, hogy az esetek többségében azért működnek a sztereotípiák. Pl. én ribi-tetkós, diploma nélküli csajokat sose húzok jobbra, akárhogy is néznek ki.

32F

2020. ápr. 17. 11:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!