Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen és társkeresőkön tényleg minden nő ilyen?
Figyelt kérdés
Ahogy nézegetem a társkeresőket, tindert és egyéb oldalakat szinte minden nőnél ugyanazt látom. Mindenkinél utazós képek, színház, #travel, két diploma, mindenki túl van sminkelve és külsőre általában nagyon dekoratívak.
A kérdésem az lenne, hogy a neten tényleg kizárólag ilyen nők keresnek párt mostanában, vagy csak ez az elvárás feléjük és van köztük átlagos, normális lány is aki csak alkalmazkodik a trendekhez?
2020. ápr. 17. 07:57
21/23 MolotovPunk válasza:
Nem használok Tindert,de úgy tudom már részben az is fizetős lett.Az Elittársról sok jót nem hallottam eddig,bár azt sem használtam soha.Manapság bárki beírhat társkeresőn bármit az adatlapjára.Azt is,hogy van (diplomája)és azt is,hogy tud jól kínai nyelven,de az még nem jelenti azt,hogy az úgy is van.Továbbá van olyan diploma,ami nem sokat ér.Szóval nálam sosem számított,hogy van e diplomája egy nőnek,vagy nincs.Összességében sokan hazudoznak magukról a neten,meg a képek is szerkeszthetőek.Majd,ha eljutsz több randiig egy nővel,akkor előbb utóbb úgyis kiderül,hogy hazudott e neked dolgokban,vagy sem.
22/23 anonim válasza:
> Ha nem tudsz magadról profi képeket villantani, olyat, ami felkelti azonna a figyelmet, akkor nőként sincs igazán sok esélyed
Kérlek, mutass nekem egy nőt, akinek nincs esélye Tinderen. Várom.
23/23 anonim válasza:
Nekem hétköznapi átlagos valódi tinder profilom van. Nincs is sok matchem vele :D De azok legalább nem mű emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!