Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék ismerkedni ha a tàrskeresőkön nem sikerült, személyesen meg àtnéznek rajtam a férfiak?
Figyelt kérdés
Tàrskeresőkön alig van egy pár helybéli, velük eddig nem jött össze semmi. Tavkapcsolatra nem vàgyom már így ennyi idősen (28). Személyes ismerkedés szintén nulla, bárhova megyek rám se néz senki. Igaz szórakozóhelyekre nem szeretek jàrni, talán ott akadna pár részeg kanos pasi, de én kapcsolatot keresek. Tudom úgyis az lesz az első kérdés, hogy nézek ki. Nem vagyok egy jó nő kategória, de azt látom magam körül, hogy a hozzám hasonlóak is párkapcsolatban vannak. De ha én még addig sem jutok el hogy valaki ràm nézzen, flörtöljünk, akkor esélytelen egy randi is. Több mint másfél éve vagyok egyedül teljesen.2020. ápr. 23. 00:53
11/13 anonim válasza:
És milyen közösségi program az, ahol férfiak is megjelennek néha, mondjuk a 40 alatti korosztályból? Mert én akármelyikre megyek, konkrétan Győrben, tehát egy viszonylag nagy városban, a következőket látom: kisgyerekesek, családok, nyugdíjasok házastárssal vagy egyedül, középkorú nők a barátnőikkel, tinik, esetleg pár huszonéves vagy harmincas a párjával... És ennyi.
12/13 anonim válasza:
Én nyilván a saját hobbijaimat ismerem csak, de mindegyikre igaz, hogy sok a 40 alatti ember (a párkapcsolatban élőket, házasokat persze semmi nem szűri ki), és mindegyikben megvan az egészséges férfi-nő arány (tehát max 60:40 valamelyik nem javára), mert ez még fontosabb, hogy a kerámia festő szakkörön nyilván egy férfi is ritkaság, a fociklubban meg nem sok nő fordul meg.
13/13 anonim válasza:
#11 Nagyon jó kérdés!
Felénk nincsenek is ilyen programok, ami elvétve akad, azon hasonló a résztvevők alakulása. Az egyedülálló férfiak meg azt csinálják, hogy valamelyiküknél otthon összeülnek iszogatni, dumálgatni, ha kertes ház van, akkor bográcsozni. Néha lehet, hogy beülnek valahová és ott isznak, de akkor is max megnézik a nőket, de semmi több, elvannak egymással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!