Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyedülálló lányok! Ti használ...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülálló lányok! Ti használtok tindert vagy egyéb online társkeresőt? Ha nem, ti hol, hogyan ismerkedtek?

Figyelt kérdés

2023. febr. 10. 20:27
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
77%
Már nem. Így sehol. Pedig nem is vagyok csúnya, ez a legszörnyűbb.
2023. febr. 10. 22:32
 12/26 anonim ***** válasza:
15%
Ha valamelyikőtök Csongrád megyében él, akkor beszélgessünk :)
2023. febr. 10. 22:36
 13/26 anonim ***** válasza:
79%

Tindert használok

Volt már több randim is

Pedig októberben regisztraltam

Végül kapcsolat nem lett egyikbol sem

Egy 3 hónapig tartó ;kapcsolat;lett csak

Bár én komolyat szerettem volna,de sok pasi csak a szexre megy.

2023. febr. 10. 23:26
 14/26 anonim ***** válasza:
81%
Tinderről menekültem, Badoon meg tudtam maradni. "Muszáj", mert máshol/máshogy egyáltalán nincs lehetőségem, és az elveimmel, elképzeléseimmel, ellenérzéseimmel csak annyit értem el, hogy hosszú évekig semmi, senki...
2023. febr. 11. 07:40
 15/26 anonim ***** válasza:
91%

Én Tinderen ismertem meg a barátomat. Nagyjából fél éve voltam fent mikor összefújt minket a szél. 😄 Lassan 2 éve együtt vagyunk és majdnem ennyi ideje együtt is élünk.

26N 34F

2023. febr. 11. 10:57
 16/26 anonim ***** válasza:
84%
Sehol sem vagyok fent. Nem is ismerkedek.
2023. febr. 11. 14:23
 17/26 anonim ***** válasza:
84%
Na pl az azonnal összecuccolás is elvárás, ami nekem nem megy. Egyszerűen túl gyors a világ, túl bizalmaskodó mindenki.
2023. febr. 11. 14:31
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Én most semmit nem használok, de előtte facebook datinget. Facen bent vagyok pár tematikus társkereső csoportban, de nem aktívkodom.
2023. febr. 12. 17:33
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Sehol, én nem hiszek a direkt ismerkedésben.

Fáj eleget a fejem ígyis a szerelmi ötszögektől, amikbe akaratlanul is belekeveredek bárhova megyek.

2023. febr. 16. 00:43
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Nemrég lett vége egy hosszú kapcsolatomnak, egy darabig most nem szeretnék ismerkedni. Ismerősök ismerősei mégis betalálnak nagyobb közös programokon. Az egyik egyenesen előadta, hogy na végre, hogy már nem vagyok foglalt, lenne-e kedvem beülni a mittudoménhova... egy héttel az eljegyzésem felbontása után a hátam közepére sem hiányzott speciel.
2023. febr. 16. 11:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!