Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csinálják ezt a nők az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálják ezt a nők az online társkeresőkön?

Figyelt kérdés

Több nővel is előfordult már az elmúlt hónapokban:

Tök jól elbeszélgetünk, látszólag szimpatikusak vagyunk egymásnak.

Ezután minden ok nélkül letiltanak. Most már nem a ghostingolás megy a nőknél, hanem egyből a tiltás, láthatólag minden ok nélkül.

Nem vagyok bunkó, és farokképet sem küldök. Sértő üzenetet sem írtam.

Régen a ghostingolás volt a jelenség, most már inkább tiltanak a nők, ha valami nem tetszik nekik?

Más is találkozott már ezzel a tiltás jelenséggel?

Nekem egyáltalán nincs bajom azzal, ha nem vagyok neki szimpatikus, csak mondjon annyit, hogy: 'Bocsi, nem egymást keressük, további sikert az ismerkedésben.' Ez szerintem korrekt és nem is szoktam ezért haragudni.

Ez a szó nélküli tiltás annyira gyerekes.

És itt 30-50 éves nőkről beszélünk, nem tinikről.

Vagy inkább én jártam jobban azzal, hogy letiltott? Ha már az elején kiderül róla, hogy ilyen, lehet, hogy jobb is.

Szóval az a kérdésem más is találkozott már ilyennel?

2023. jún. 5. 00:11
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
59%

"vagy 2-3 mondat után nem ír többet, amiből még igazából semmi nem derül ki. "

Egy mondatból is kiderülhet annyi, hogy tudjam, nem érdekel.

2023. jún. 5. 05:54
 22/32 anonim ***** válasza:
92%
Hiába a tiltás, megtalál Facebookon és elküld a kva anyámba
2023. jún. 5. 06:19
 23/32 anonim ***** válasza:
70%

Ferfitarsaim figyelmebe ajanlanam, foleg aki normalis hogy hagyjak a budos p...aba a tarskeresoket!

Igy van mert minden no 50 levelet kap napi szinten, meg a legcsunyabb is, akik jobbak meg 150 et. A nok teljes mertekben tulertekelik magukat, megno az arcuk a semmire. Kozbe meg csak arrol van szo, hogy a sok perverz vagy kanos szegyenlos ficko aki amugy lehet elobe nem merne leszolitani itt eli ki magat. Es igy a normalisabb mar ugye eselyt se kap.

Tarskeresok kukak! Lehetne rajuk ugy tekinteni mint egy sokadik hatvanyozott C terv ha osszejon osszejon ha nem nem. De ezekre nem lehet adni.

Inkabb szemelyesen kell ismerkedni. En magambol kiindulva olyan lanyokat is osszeszedtem szemelyesen aki ha feltenne magat egy tarskeresore 500 levelet kapna az elso nap. Es amier a nok ennyire elszalltak az a faszik hibaja is sajnos.

2023. jún. 5. 07:49
 24/32 anonim ***** válasza:
100%

"Te ugy szeretnel part talalni, hogy megbelyegzed az embereket?!

Csunya, gobdolom egy rosszul sikerult foto miatt.

Egyebkent az ipsenek szerencseje van, megmenekult toled."

Jó reggelt, most tudtad meg hogy az emberek 98 százalékának számít a külső? Igen, kell hogy valamennyire vonzónak lássuk a másikat, akár férfiak vagyunk akár nők, senki nem akar úgy felébredni hogy valami visszataszító ember fekszik mellette. Ez még nem bűn. De ha szerinted az akkor jó példa vagy arra miért kell tiltani kedves lezárás helyett, mert ezt kapja az ember.

2023. jún. 5. 08:31
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy kellemetlen, mert pl történik képcsere. Totál nem az esetem. Leírom neki, hogy "ne haragudj, de nem ilyen férfit keresek." Erre MINDIG jön a kérdés, hogy akkor milyet. Most írjam azt, hogy olyat aki tetszik? Ilyenkor tiltani szoktam. Sokszor belementem ebbe a játékba. Pl "olyat aki nem szakállas" erre ő "le tudom vágni" "de a hosszú haj is taszít sajnos" erre "hát azt is levágathatom" "de nem akarlak megváltoztatni, biztos találsz olyat, akinek így tetszel" Erre kapok egy litániát, hogy nem tudom milyen nehéz normális nőt találni és hogy nekünk nem lehet megfelelni stb. Rosszabb esetben leírja, hogy amúgy én se kellenék neki, nem érti minek vagyok ilyen nagyra. De hát én nem nagyra vagyok, egyszerűen zsigerből taszít pl a szakáll, most ezen nem tudom mi az annyira válogatósság. Sok nő meg imádja. Én értem, sok az eszkimó, kevés a fóka, de én pl sose tukmálnám rá magam olyanra, akinek igazából nem kellek.
2023. jún. 5. 08:42
 26/32 anonim ***** válasza:
94%

'én ezt egyfajta frusztrációnak fogom fel a nők részéről"

Leírtuk, hogy tapasztalat, de bizonyítod, miért jó ötlet téged tiltani.

2023. jún. 5. 08:52
 27/32 anonim ***** válasza:
78%

"Csak azt mondhatja őszintén hogy nem téged kerestelek, de ez a nem egymást keressük ez nevetséges, honnan szedi hogy a másik nem őt kereste, a saját nevében nyilatkozzon."

Mert ha engem keres, tehát valakit, akinek nem jön be, az elég beteg.

2023. jún. 5. 08:55
 28/32 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Csatlakoznék néhány előttem szólóhoz. Én sose ghostingolok és tiltogatok ok nélkül férfiakat . Mindig őszintén kerek perec de kultúráltan ,nem bunkón megmondom ,hogy ne haragudj nem akarom folytatni a beszélgetést. 3 esetben szoktam én tiltani :

1. Alpári szövegekkel írnak rám ,írok egy pár "lightosabb "példát (voltak ennél durvábbak)

" Szia lehetek a talpnyalód? "

Ecsetelte ,hogy szopizná a lábujjaim..

" Szia felizgattad a f*rkam

Ezeknek a szintjére én nem vagyok hajlandó lesüllyedni és inkább csak tiltom, mert számomra annyit sem ér az ilyen fajbarom ,hogy reagáljak rá

.

2. Amit előttem is írtak páran ,hogy sajnos néhány férfi nem képes elfogadni a visszautasítást, és vagy átmegy zaklatóba vagy elkezd sértegetni ,elküld a búsba ,vagy könyörög. Azt hiszem ,jogos minden nő részéről ez esetben a tiltás. Sajnos nem egy ilyen esetem volt nekem sem.

3. Ha olyan az illető,hogy ha 5 perc után nem válaszolok,szintén elhord mindennek , és neki áll hisztizni. Én az ilyet is lerendeztem egy tiltással hála Isten erre csak kétszer volt példa.

Mindezek miatt én egyébként már le is tettem az online társkeresős ismerkedésről,most már csak élőben vagyok hajlandó ismerkedni.

25/N

2023. jún. 5. 10:47
 29/32 A kérdező kommentje:
28, Igazad van korrekt válasz!
2023. jún. 5. 14:06
 30/32 A kérdező kommentje:

16, "1 nap csevegés után kiderült hogy szexuálisan arra izgul ha egy nőt megégethet valami lánggal."

Az elég komoly :D Kezdem érteni a nőket most már azt hiszem.

2023. jún. 5. 14:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!